myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.08.01. 08:55 sterretje

pantomim isten és a sátán küzdelméről

ki mondta, hogy istent csak a miatyánk mormolásával lehet dícsérni? ki gondolja, hogy csak egy templomi padban kuporogva lehet valaki hívő? miért hiszik azt sokan, hogy isten a csendességet, a suttogó-rettegő embereket szereti? isten kreatívnak teremtett minket, így azt várja, hogy ezen jellemvonásunkat felfedezve kreatívan dicsőítsük őt. például így:

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr27595542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit 2008.08.01. 09:50:09

Ez nagyon szép Timi.
Köszönöm.

Roni 2008.08.01. 17:52:25

Igazad van Timikém, mint mindig!
Sokan azt gondolják, hogy Istent csak megfelelő környezetben és előírt módon lehet tisztelni, szeretni és dicsőíteni. Szerintem az csak képmutatás. A szívben sokféle képen kinyilvánulhat ez az érzés. Dávid így írta le: Tiszta szívet teremts bennem! (Zsolt. 51:12) Ha ez valóban a szívből jön, akkor Krisztus dicsőségére van, és az gyönyörködteti a lelket. Ezeknek a fiataloknak az előadása is ezt bizonyítja.
Pusssz! Roni

lilelijah 2010.11.16. 17:40:18

Nem rég vita alakult ki a Youtube-on egy Vasárnap Estés dal miatt, ahol keményen a húrok közé csaptak a zenészek és láthatóan nagyon élvezték ezt.
Relatív, hogy ki mit gondol arról, hogy NEKI mit jelent a dicsőítés, de azt, hogy általában mit jelent, szerintem Isten maga mondja meg. Mi pedig mindig mindenben dobozba akarjuk őt gyömöszkölni, és csak azt gondoljuk Istennek tetszőnek, ami szerintünk az.
A Biblia világos utasításokat ad arra vonatkozóan, mi az, amit Isten gyűlöl. De azt gondolom, ami nincs a listán, azt nem gyűlöli... És a rock n' roll (vagy a taps - lásd egy korábbi bejegyzésed), azt hiszem, nincs a listán.
süti beállítások módosítása