myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.10.17. 08:33 sterretje

love is in the air

voltunk egy keresztény könyvesboltban esküvői zenét keresni. megvettük az "all about love" című cd-t. otthon meghallgattuk, lefordítgattam a szövegeket édes drágámnak. az egyiknek elég fura szövege van, arról szól, hogy amikor két éves voltam, egy nap megváltozott minden, a nap is fényesebben sütött, és később tudtam meg, hogy az volt az a nap, mikor a jövendőbeli feleségem megszületett. :)
ma reggel felhívott édes drágám, és ezt mondta: tudod, három és fél éves voltam, kint toltuk a biciklizést, amikor egyszer csak megálltam, és attól a pillanattól kezdve minden más volt. később tudtam meg, hogy abban a pillanatban született meg az én drága menyasszonyom.

egy éve még remélni sem mertem, hogy isten ilyen érzékeny, hű és kitartó párt ad nekem.
énekek éneke 8:6 "tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre, mintegy pecsétet a te karodra; mert erős a szeretet, mint a halál, kemény, mint a sír a buzgó szerelem; lángjai tűznek lángjai, az úrnak lángjai."
este hatra meg elmentünk a nap utcába, révész árpádot meghallgatni. életről és halálról beszélt. nagyon bírtam, mert laza volt, és vicces. azt mondta, figyeld meg, hogy ezen a földön mennyire szeretik és tisztelik a halált. az emberek a halálnak emelik a legnagyobb emlékköveket: piramisok, mauzóleumok, a taj mahal, a világ számos csodája tkp. a halált ünnepli.

a fizikai halál elkerülhetetlen, ahogy árpád mondta, minden faluban és városban 100% a halálozási arány. mindenki meghal egyszer. az nem mindegy azonban, hogy utána mi lesz vele. isten annyira szeretett minket, hogy felajánlott egy lehetőséget, hogy a halálunk után jó dolgunk legyen: a földre adta jézust, aki meghalt értünk, és aki ezt hittel elfogadja, annak örök élete lesz a mennyben. aki nem fogadja el, az a pokolban nézheti élete dvd-jét mindörökké. "jajj, de rossz életem volt, lehetett volna jobb is".-síránkozik majd az illető. és igen. lehet jobb is.

most.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr13198835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása