myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.04.28. 10:27 sterretje

száztizenkettedik zsoltár

holnap este eljutok a biblia feléig. szilveszter napján kezdtem, és célom, hogy egy év alatt elolvassam a teljes bibliát. így, folyamatosan olvasni teljesen más: megértek összefüggéseket, amelyeket eddig nem, olvasok verseket, amelyek eddig nem látott módon ragadnak meg, bátorítanak. tegnap például ezt az ígéretet olvastam:


"boldog ember az, aki az urat féli, sok örömöt talál parancsolataiban. utódja hős lesz a földön, a becsületesek nemzedéke áldott lesz. vagyon és gazdagság lesz házában, igazsága örökre megmarad. világosság ragyog a sötétben is a becsületesekre attól, aki kegyelmes, irgalmas és igaz. a jó ember könyörületes, és kölcsönt ad, ügyeit törvényesen intézi. nem is fog meginogni sohasem, örökre emlékezetes lesz az igaz. nem fél a rossz hírtől, erős a szíve, bízik az úrban. rendületlen a szíve, nem fél, végül megvetéssel néz ellenségeire. bőven adakozik a szegényeknek, igazsága örökre megmarad, hatalma dicsőségesen emelkedik. látja ezt a bűnös, és bosszankodik, fogát csikorgatja, és emészti magát.

 

a bűnösök kívánsága semmibe vész."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr41091013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása