myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.02.04. 15:25 sterretje

levélváltás

kollégáim weboldalán olvastam:

"kedves isten, miért nem mentetted meg azt a kislányt, akit megöltek az osztályban? tisztelettel, egy érintett tanuló"

"kedves érintett tanuló! ki vagyok tiltva az iskolából. tisztelettel: isten."

"milyen egyszerű az embereknek kivetni, kidobni istent, zagyvaságnak, értelmetlenségnek tartani üzenetét, aztán csodálkoznak, miért megy a világ a pokolba. elhisszük, amit az újságok írnak, de megkérdőjelezzük, amit a biblia mond. furcsa, hogyan mondhatja valaki
"hiszek egy istenben", miközben a sátánt követi, aki egyébként szintén hisz az istenben! furcsa, hogy milyen gyorsan készek vagyunk az ítélkezésre, és mennyire nem a megítéltetésre. gyorsan továbbküldjük a viccek ezreit és azok bozóttűzként terjednek a köztudatban, de ha az úrról szóló üzenetekkel tesszük ezt, az emberek kétszer is meggondolják, mielőtt továbbítanák. az erkölcstelen, obszcén, durva és vulgáris dolgok szabadon áramlanak a világhálózaton, miközben az istenről való nyilvános beszédet elnyomják az iskolákban és a munkahelyeken. furcsa, hogy jobban érdekel, mit mondanak rólam az emberek, mint az, hogy mit mond isten felőlem!"

billy graham lánya, anne mondja: "istent nagyon elszomorítja, ami velünk történik, ám évek óta azt mondjuk neki: menj ki az iskoláinkból, a kormányunkból, és távozz az életünkből. és ő, amilyen gentleman, csendben hátrahúzódott.

miképpen várhatjuk el istentől, hogy áldását és védelmét adja, ha egyben arra szólítjuk fel, hogy hagyjon bennünket békén?"

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr85922474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása