myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2014.01.10. 14:00 sterretje

kik a tiszta szívűek?

egykori teológiai tanárom, jelenlegi szolgálatvezetőm írt e-mailt a minap. beszámolt arról, hogy hogyan jutott el a nógrád megyei intézmény lakóihoz az a pár cipősdoboz ajándék, amelyet karácsony előtti utolsó munkanapomon készítettünk össze halmozottan fogyatékos kedves barátainknak.

„az ajándékok megérkezésénél én sem lehettem ott, de marika – aki elvitte a száznyolc cipősdoboznyi szeretetet – nagy lelkesedéssel és nem kisebb meghatódással számolt be az átélt találkozásról. azon túl, hogy örültek és köszönik, különösen is a névre szóló, nagy figyelemmel összeállított ajándékokat, egy történést emelnék ki. voltak, akik miután megkapták az ajándékot, nagy örömükben nem nyitották ki. a kérdésre, hogy miért nem, azt válaszolták: „most annak örülnek, hogy kaptak, annak, pedig, hogy mit, majd később szeretnének örülni”. ilyenkor azon gondolkodom, hogy ki az értelmileg akadályozott…”

máté 5:8 „milyen boldogok és áldottak a tiszta szívűek, mert ők meglátják istent!”

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr665751128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása