myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.01.22. 14:10 sterretje

nyugtató

lassan két éve nyugtatókon élek. :) a következő olvasmányok, igék nyugtatnak:

(részlet egy hosszabb cikkből)

"mivel isten házasságra teremtette az embert, biztosak lehetünk abban is, hogy az életet teljes mélységében csak ebben a formában lehet jól végigélni. éppen ezért a válás erkölcsi tilalma nem valami jótól fosztja meg az embert, hanem ellenkezőleg: egyedül a házasság biztosítja a személyiség és a következő nemzedék védelmét és a lehetőséget, hogy mindazt a szépséget, gazdagságot, tartalmat, amit isten belehelyezett az életbe, annak tárnáiból felszínre tudjuk hozni."
(forrás: drjezus.hu)
1 korinthus 7:27 "feleséghez köttettél? ne keress elválást."
malakiás 2:16 "gyűlölöm az elbocsátást, azt mondja az úr."

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr37307214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilelijah 2010.11.14. 16:30:56

Nagyon sok ember mondja nekem, hogy "csak a válásban látom a megoldást"... Hát, nem. Csak a VÁLTOZÁSBAN van megoldás. Ha az ember alkoholista, önző, csalfa marad (ismerőseim ezek miatt válnak), akkor csak a válástól nem lesz jobb semmi. Ha viszont képesek megváltozni, akkor minek válni...?
süti beállítások módosítása