myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.01.11. 22:58 sterretje

egy slukk jános

egy angol könyvecskét olvasok, kétezernyolc minden napjára van benne egy rövid kis történet, és egy igehely. ma egy biblia-szívóról olvastam. van cigi- és pipaszívó, de ez a sztori egy biblia-szívóról szólt. egy afrikainak el akartak adni egy újszövetséget. nem kellett neki pénzért, hát felajánlották ajándékba.
 
azt válaszolta: ha ajándékba kapok egy újszövetséget, én bizony minden egyes lapját kitépem, és cigit sodrok belőle. a misszionárius azt mondta: jó, rendben, legyen, de ígérd meg, hogy minden oldalt elolvasol, mielőtt megsodrod. megígérte.
 
évekkel később egy konferencián ezt mondta az afrikai: elszívtam mátét, márkot és lukácsot is. nekiláttam jánosnak, de amikor eljutottam a harmadik rész tizenhatodik verséig, abbahagytam a dohányzást. ezt a részt nevezik a biblia szívének, mert megszámlálhatatlanul sok ember tért meg ezen az egy mondaton „elrágódva”.
jános 3:16 „mert úgy szerette isten e világot, hogy az ő egyszülött fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”
ne szívd el. szívd be. a szívedbe.

Szólj hozzá! · 2 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr26294051

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hd pornsex 2019.04.09. 18:46:45

Be-Be! /bÍbÍ/ – avagy: (LÉT)IGÉzzük meg a JELENt angolosan! - Brain Storming nyelvtanulási segédletei

Trackback: funporn.com 2018.12.31. 18:03:54

Papírból csillag az ablakba - Kreatív fészek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása