myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.09.26. 10:30 sterretje

lélegezz tisztán

ma elmegyek sóterápiára. bár örülök, hogy tüdőgyulladásomat egyetlen nap alatt meggyógyította a jóisten (ld. pár bejegyzéssel korábban), de azért érzem, hogy életem negyedik tüdőgyulladása után már nem babra megy a játék.

szóval, kinéztem egy helyet a XIII. kerben, sóroom a neve, ahol negyven percet csücsülök majd egy szobában, és az jó lesz a tüdőmnek. nem vádolok senkit, de az tény, hogy a szüleim (és most már az öcsém is) napi egy doboz cigit szívnak el, magyarán egész életemet tekintve én vagyok a legaíktívabb passzív dohányos. felmerülhetett bennük, hogy miért kaptak ilyen betegeskedő, gyenge tüdejű gyereket az égtől, de az igazság az, hogy ők füstöltek mellettem reggeltől estig.

az emberek egyébként ilyenek: szeretik az urat vádolni, rossz helyzetük miatt, pedig hát ők nem engedelmeskedtek istennek, az ő bűneik miatt kerültek olyan helyzetbe, amilyenben vannak. az emberek sokszor nem a sátánt vádolják, hogy jajjj, beleköpött a levesembe, hanem istent, hogy jajjj, milyen gonosz az isten, nem segített.

ahogy a főnököm mondotta volt: fogyi a gyereked. isten a bűnös? nem, isten nem kérte, hogy belőve, részegen csinálj gyereket. öngyilkos lett a barátnőd. isten a bűnös? nem, isten nem kérte, hogy kergesd depibe, alázd, verd... te tetted, ne őt vádold.

ok-okozat, bűn-bűnhődés. ez így működik.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr63177371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuska 2007.09.27. 22:26:13

nem tudom mi ez az oldal de ami bejelntkezett a nöi konfis megjegyzéssel hát...
ne itélj hogy ne itéltess ,mert amilyen mértékkel mértek olyannal lesztek ti is megitélve
amikor valaki boldog nem azért az mert önmaga képes rá vagy nem azért gazdag mert ő neki sikerült(király!egészségére)(de valoban boldog)vagy mert pénzelik a szülei vagy nem attol tuti valaki hogy milyen ruhát visel ,mert felvehet bármit ha a szive2felé szolgál,és még sok mindent tudnék nektek irni... az ur azért hivta el az embereket hogy bövölködő életük legyen ...na most..felfuvalkodva,gőgösen,irigyen,kétkedően,senkit figyelembe sem véve hogyan is tudnátok igazán odafigyelni arra amit az ur akar nektek mondani ha a saját öncélú dolgaitokkal vagy az öncélúságotokkal vagytok elfoglalva??ha az ur nem épiti a házat hiába dolgoznak az épitők!!!()keressétek előszőr istennek országát és aztán megadatik nektek!!!szeressétek egymást és csodák fognak történni veletek!.és ne kételkedjetek,mert aki kételkedik az nem az urban hanem önmagában kételkedik.ha nem is mondod ki az ur tudja.de szeret pont ezért meg is bocsájt.az emberek alapjáraton elvárják h minden áldásban részesüljenek de kérdem én hányszor adsz hálát a szüleidért az Urnak vagy a barátaidért vagy a tanáraidért vagy a munkaadodért vagy stb...kereseda magad hasznát a saját dicsőségedre na ez az ami nem tudja megváltoztatni sem a világot sem pedig az emberi szivet. a mai ember szive kemény mint a gyémánt és olyan csiszolatlan is de 1valki megtudja változtatni 1 valaki képes helyreállitani 1ember életét 1szempillantás alatt 1valaki odaadta érted is az ö fiát aki mindenkiért kifizette az árat.Ő annyira szeret hogyha hozzá fordulsz akkor nem kérdezi mit tettél,nem kérdezi loptál vagy csaltál e,nem érdekli hogy milyen durva dolgokat tettél és nem érdekli hogy mit csinálsz most Őt csak az érdekli h ha te felé 1 lépést teszel akkor ő feléd 1000-t fog.feltétel nélkül fog szeretni és ovni fog téged,megáld és kiáll melletted.nehogy azt gondold h a keresztény élet olyan unalmas!!!!!!!most többet irni nincs időm de ne mondja senki nekem h amikor bajban van akkor nem istent hivja "csak most az egyszer segits"aztán szabadkozik,mindent megfogad és egyszercsak elfelejtkezik rola....na ez az istennél minden fel van jegyezve és amikor káromkodsz akkor érdekes modon hányszor mondod hogy jaj buddha,vagy jajj mohamed......stb. aki még az istent is tagadja vagy nem hisz öbenne akkor :ne vedd fel az ő nevét káromlásra söt ha mégis akkor félve tedd mert sose tudhatod isten mikor látogat meg téged .mikor van veled célja ...és akkor mikor ott állsz majd előtte. a szégyentöl elsüllyedve a földben, mert az ige azt irja az isten a szeretet és aki fél abban nem lett teljessé a szeretet,mert a félelem gyötrelemmel jár és ateljes szeretet kiüzi a félelmet...ne felejtsd el mennyire bánni fogod a kimondott szavakat és tetteket .áldást kivánok mindenkinek az életére ,családjára és imázni fogok azokért továbbra is akik elvannak veszve és azért h ebben a vilásban ne a veszedelemre hanem a gyözelemre legyenek elhivva
süti beállítások módosítása