myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.08.16. 22:29 sterretje

pihenj!

de jó, szabin vagyunk! munkás életem amúgy csöppet sem monoton... de azért jól esik a lazítás. egy teljes hét! király! reggeltől estig együtt vagyunk, és megyünk jobbra meg balra. biciklitúra, kiállítás, okmányiroda (hahahaha), beteglátogatás, dvd-zés...

isten is szereti, ha az ember lazít egy picit. ezt kéri tőlünk:

5 mózes 5:12 "tartsd meg a nyugalom napját, és szenteld meg azt, ahogyan megparancsolta neked istened, az úr. hat napon át dolgozz, és végezd mindenféle munkádat! de a hetedik nap a te istenednek, az úrnak a nyugalomnapja. semmiféle munkát ne végezz azon."

asszem, tán svédországban be is vezették ezt. a kötelező pihenést, mármint munkahelyileg támogatottan. észre is vették (nocsak!) a pihenés jótékony hatását :), nevezetesen: az emberek sokkal többre voltak képesek, mert frissen, kipihenten kezdték a hetet. szóval: isten nem parancsokat osztogat (hátraaaaarc, lépés indulj, pihenj!), hanem értünk cselekszik. arra kér, hogy pihenjünk, figyljünk rá, töltődjünk fel, aztán megint essünk neki a munkának.

isten parancsai értünk vannak, nem ellenünk.

pihenj!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr11141940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása