myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2010.02.26. 13:47 sterretje

a háziasszony imája

egy helyes irányba terelő, lelkemet megnyugtató és a jövőben is hasznos weboldalon találtam ezt az imát:

adj nyugalmat, uram, csillapítsd nyugtalan szívem verését, és tégy rendet a gondolataimban, ideges járásom tedd kiegyensúlyozottá, fordítsd el tekintetemet a múlandó jelenről a maradandó örökkévalóság felé.

zaklatott  napjaim közepette adj olyan nyugalmat, mint ami a fennkölt hegyekből árad, idegeim feszültségét törd meg azzal, hogy emlékezetembe idézed az egyhangúan tovahömpölygő folyók idegnyugtató zenéjét.

segíts, hogy fölfedezzem az alvás titokzatos helyreállító erejét, taníts meg arra a művészetre, hogy egy pillanat alatt felüdüljek, ha megállok egy percre, hogy megcsodáljak egy virágot, hogy beszélgessek egy régi barátommal, vagy szóljak egy jó szót valakinek.

naponta juttasd eszembe, hogy a versenyt nem a kapkodásommal nyerem meg, és hogy az élet többet jelent, minthogy egyre több terhet veszek a nyakamba, add, hogy megtanuljam a toronymagas tölgy ágaitól és gallyaitól, és tudatosuljon bennem, hogy a nagyságuk és az erejük állandóság, egyformaság és türelem által növekszik.

adj egy lassúbb tempót, uram, és serkents engem arra, hogy gyökereimet mélyre eresszem, maradandó értékekre találjak benned, hogy felnőhessek a magasba, és egyre inkább azzá legyek, amivé te szeretnél engem.  

ámen.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr521792207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása