myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.11.11. 22:07 sterretje

mi lesz 2012-ben?

a 2012 című filmről írják: „a maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. egy baj van vele: 2012-ben véget ér, és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. a világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár. néhány vezető tudós 2009-ben igazolta, hogy valóban közel a vég, és segítségükkel a világ leghatalmasabb államainak vezetői el is készítették a tervet, amelynek alapján sok ember megmenthető… de távolról sem az összes (…)”

 

tényleg meghalunk 2012-ben? lássuk, mit mond erről isten! lukács 21:8-11, 34-35 "vigyázzatok, nehogy félrevezessenek benneteket! sokan jönnek az én nevemben, s mondják: én vagyok. és: elérkezett az idő! - ne kövessétek őket. amikor háborúkról és lázadásokról hallotok, ne rémüldözzetek. ilyeneknek kell előbb történniük, de ezzel még nincs itt a vég!” aztán így folytatta: "nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad. nagy földrengés lesz itt is, ott is, éhínség és dögvész. szörnyű tünemények és különös jelek tűnnek fel az égen. vigyázzatok, nehogy elnehezedjék szívetek a mámorban, a tobzódásban, meg az élet gondjaiban, és készületlenül érjen benneteket az a nap, mert mint a tőr, úgy fog lecsapni a föld színének minden lakójára.”

máté 25:13 „legyetek hát éberek, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr791519008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kelsey 2009.11.13. 16:13:22

hát, én megnéztem a filmet. baromi látványos, az kétségtelen, viszont tele van lyukakkal a forgatókönyv.

ellenben eddig ez a legátfogóbb filmes klisé gyűjtemény amit valaha láttam, szóval ezért megéri megnézni, kicsit olyan mint egy enciklopédia... komolyan, minden megvan benne.

amellett nagyon sok olyan tudatalatti üzenet van, hogy "A Kereszténység nem tud megtartani" - szétporladó Krisztus szobor, Szent Péter Bazilika, és végül csak egy buddhista szerzetes éli túl aki vallásos szereplő... Az imádkozók hiába imádkoznak meg vetnek keresztet, persze van benne pápás kép, meg őrültnek beállított táblás utcai evangélistás...

Meh.

Ja, amellett az egész egy modern Noé bárkája adaptáció.

És túl hosszú is.

lilelijah 2010.12.26. 21:12:02

Nem rég arról tanultunk, hogy Jézus első eljövetelekor is voltak az akkor élő embereknek elképzelésük arról, hogyan fog eljönni: bevonul majd nagy pompával Jeruzsálembe, elfoglalja a katonai bázist, szétcsapja a bandát és átveszi az uralmat a világ felett... Erre Jézus bement Jeruzsálembe és nem a katonai bázist csapta szét, hanem a szemben lévő templomot...
Most is van ezerféle elképzelés, milyen lesz az, amikor eljön... Talán most is tévedünk, ugyanúgy, mint akkor...
süti beállítások módosítása