myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.06.03. 10:20 sterretje

ahol mindenki győz

ma olvastam a villamoson:

"néhány éve egy speciális olimpián a versenyzők felsorakoztak a százméteres síkfutáshoz. mindenki elindult, de ahogy a fordulóhoz értek, az egyik versenyző elesett és sírva fakadt. hirtelen a többiek is megálltak, visszajöttek, felsegítették, azután egymás kezét fogva sétáltak át a célvonalon. felejthetetlen pillanat volt. minden szem könnyes volt a stadionban.

ez elő sem fordulhatna egy hivatalos olimpiai játékon. mi a különbség? az, hogy a speciális olimpia versenyzői felismerték, hogy mindannyiuknak van gyengesége. valójában mindannyian nyertek aznap.

csak úgy növekedhetünk a kegyelemben, ha együtt futunk, megállva, felemelve és bátorítva egymást útközben, és együtt érünk győztesen a célba."


zsoltárok 113:5,7 "kicsoda hasonló az úrhoz, a mi istenünkhöz, aki a magasságban lakozik? aki felemeli az alacsonyt a porból, és a szűkölködőt kivonszsza a sárból"

prédikátor 4:10 "jaj pedig az egyedülvalónak, ha elesik, és nincsen, aki őt felemelje."

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr78501134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szonya 2008.06.03. 15:52:10

hm, hm, akkor nekünk egy speciális életre lenne szükségünk :)
süti beállítások módosítása