myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2010.02.25. 15:00 sterretje

egy biztos pont haitin

a fejér megyei hírlap egyik cikkét olvastam a neten, amely egy haitiről hazánkba érkező nőről szól, aki az ottani árvaházat vezette, és vezetné ma is, ha nem szólt volna közbe a tragédia. „haitin rengeteg az emberrablás, ezért a turizmus sem jelenthet megoldást az anyagi problémákra. nemrégiben egy menyasszonyt ragadtak el a bűnözők, aki, miután fizettek érte, kiszabadult, ám a történtek annyira megviselték, hogy öngyilkos lett. az emberek mohók, kapzsik – ez a fő baj. pedig isten előtt mindenki egyforma. alice barthole az összes pénzét az árvaházra költötte, amióta az létezik. hiszen, ahogy mondja, neki nincs szüksége semmire. – annyit megtanultam az életben, ha másokon segítesz, azzal segítesz legjobban magadon is. fölösleges halmozni a vagyont: a sírba úgyis a pénzed, a ruháid, a házad, a kocsid nélkül mész. isten előtt ugyanolyan meztelen vagy. sokan kérdezik, öregségemre miért nem teszek félre magamnak egy kis pénzt? mi lesz velem a jövőben, ha majd nem tudok dolgozni? a jövő nem az enyém: istené. majd ő gondoskodik rólam.”


róma 8:35,39 "kicsoda szakaszt el minket a krisztus szerelmétől? nyomorúság vagy szorongattatás, vagy üldözés, vagy éhség, vagy meztelenség, vagy veszedelem, vagy fegyver-é? sem magasság, sem mélység, sem semmi más teremtmény nem szakaszthat el minket az istennek szerelmétől, mely vagyon a mi urunk jézus krisztusban.”

Szólj hozzá!

Címkék: haiti


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr711789693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása