myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.10.11. 19:36 sterretje

csodatárlat a randevún

randira hívtam édes drágámat. :) pénteken tovább dolgozott, így lecsúsztunk a kiállítás megnyitójáról, de másnap bepótoltuk. így utólag nagyon örülök, hogy szombaton mentünk: a festő maga kísért végig minket a tárlaton. képzelj el egy vagány nőt, akit isten valóban tűzben edzett, akivel annyi tragédia és csoda történt, hogy három embernek elég lenne, aki kívülről tudja isten szavát, és nem kérkedőn, hanem alázattal adja át bárkinek, aki egy kicsit is nyitott rá. akinek az életében valóban isten az első. hálás vagyok az úrnak ezért a találkozásért.

 

ha kíváncsi vagy erre az isten-szolgára, megnézheted a kiállítását, a festményeit, amelyet újszövetségi igék alapján festett. a meghívón ez áll: „az egyhetes jótékony célú rendezvény témája az apostoli levelek. a kiállítás megtekinthető október tizenkilencedikéig a krisztus király plébánián (nyolcadik kerület, reviczky utca kilenc)” egy kis ízelítő a stílusából:

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr491443212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása