myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.07.08. 09:48 sterretje

karácsonyi ajándék-ötlet júliusban ;)

hááh! megvan, mit fogok adni a férjemnek karácsonyra... kicsit önző ajándék, mert én is részesülni fogok benne, de nem baj, szerintem így is nagyon fog örülni neki. jegyet kap a ben hur live-ra! (nem olvassa a blogom, úgyhogy le merem írni...)

 

a többszörös oscar-díjas ben hur mozifilm sztorija élőben az arénában:

 

a világ legnagyobb aréna show-ja, ami egy rock koncert erejét, egy broadway musical mozgalmasságát, egy színházi előadás magasztosságát és egy igazi hollywoodi nagyprodukció elsöprő látványát egyesíti.

 

ben hur -a cím hallatán sokaknak juthat eszébe az ötven évvel ezelőtt készült, tizenegy oscar-díjat nyert és mind a mai napig aktuális mozifilm, benne a főszereplő, charlton heston, a mára legendássá vált, az akkori legszuperebb technikát alkalmazó nagyon látványos kocsiverseny, a gályarabok látványos tömege, a tengeri csata, vagy akár a filozofikusabb részek, mint a vita jézus és a keresztények között vagy a feledhetetlen szerelmi szál... itt, ebben az aréna show-ban minden amit a filmből már jól ismerünk, megelevenedik, közvetlenül a szemünk előtt újrajátszódik.

 

a monumentális ben hur live show huszonegyedik századi technikájával maga a modern circus maximus.

 

a kétezerötszáz négyzetméteres színpadkép háromszázhatvan fokban élvezhető és a nézőknek egészen különleges, közvetlen élményben lehet része.

 

fantasztikus, különleges effektusok, négyszáz színész és száz állatszereplő dolgozik azért, hogy lenyűgözze a közönséget. van arab bazár, igazi tengeri csata három óriás gályával és kalózhajókkal, elképesztően látványos kocsiverseny öt igazi római quadriga között és még rengeteg dolog, ami elvarázsolja a közönséget és képzeletben elröpíti a csodás júdeába, valamikor az első századba.

 

http://www.benhurlive.com

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr421233710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása