myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.05.22. 08:39 sterretje

kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

isten - még mielőtt az embert megteremtette volna - mindent biztosított részére. elválasztotta a sós vizet az édestől, megalkotta a szárazföldeket, kerteket ültetett, állatokat és halakat teremtett. isten ahhoz is segítséget ad, hogy az ennivalók miben jótékonyak egészségünkre nézve.

sárgarépa

egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem a sugárirányú vonalakkal. a tudomány ma  már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését  és működését.

paradicsom

a paradicsomnak négy kamrája  van és piros. a szívnek négy kamrája van és piros. a kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak lycopine-okkal, ami igazi táplálék a vérnek és
a szívnek. (lycopine: antioxidáns,  hatása erősebb a c -vitaminnál, lassítja a sejtek  öregedését)


szőlő

a szőlők fürtökben lógnak,  formájuk, mint egy szív. a szőlőszem olyan, mint egy vérsejt. a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és  a vért.

dió

a dió olyan, mint az agy, jobb és bal  félteke, a kisagy és a nagyagy. a gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg . tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.

zeller,  kínai kel, rebarbara

a zeller, a kínai kel és a rebarbara  olyanok, mint a csontok. ezek erősítik is a csontokat. a csontok 23 %  szódát tartalmaznak. ezek a zöldségek is 23 % szódát  tartalmaznak. ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet  kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. ezek az ételek megerősítik a csontvázat.


avokádó

az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. hasonlítanak is rájuk. a tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megelőzi a méhnyakrákot.

füge

a fügék tele vannak magokkal  és párosával lógnak, míg fejlődnek. a fügék elősegítik a spermák  mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a  magtalanságot.

édesburgonya

az édesburgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban  tartja a szervezetet a cukorbetegség  megelőzése szempontjából.


oliva

az olivabogyó segíti a petefészek egészséges  működését.


narancs

a narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy-csomók mellből való eltávozását.

 hagyma,  fokhagyma

a hagyma olyan, mint az emberi sejt. a tudomány mai állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes, mérgező és hulladék anyagokat a  sejtekből. könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet!

küldd tovább, segíts ezzel is, akin csak tudsz, hisz ez a földi
életünk értelme!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr291136806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilelijah 2010.12.14. 19:53:32

Azt hittem, a fokhagyma a fenékre hasonlít... :D
Érdekes, de nekem ez belemagyarázósnak tűnik. Azért érdekes... :)
süti beállítások módosítása