myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.02.05. 09:44 sterretje

mentalista

hamarosan indul a mentalista című sorozat a tévé kettőn. az olyan embereknél, akik nem tudnak, vagy nem akarnak tudni a szellemi dolgokról, alattomosan pusztító lehet ez a műsor. mert mit is lát? egy ember szellemekkel diskurál, félelmetesen pontos megérzései vannak, és valahogy „belelát mások agyába”. kevesen tudják, hogy ez a sátán műve, az ő sugallata, az ő ereje. aki naponta istennel találkozik, és vele beszél, ez a tévé program nem tartogat veszélyt. isten ugyanis megmondta, hogy hogyan viszonyuljunk az efféle dolgokhoz. talán nem árt elolvasni, mielőtt bekapcsoljuk a tévét.

 

5 mózes 13:1-5 „mikor te közötted jövendőmondó, vagy álomlátó támad és jelt vagy csodát ád néked; ha bekövetkezik is az a jel vagy a csoda, a melyről szólott vala néked, (…) ne hallgass efféle jövendőmondónak beszédeire, vagy az efféle álomlátóra; mert az úr, a ti istenetek kísért titeket, hogy megtudja, ha szeretitek-é az urat, a ti isteneteket teljes szívetekből, és teljes lelketekből? az urat, a ti isteneteket kövessétek, és őt féljétek, és az ő parancsolatait tartsátok meg, és az ő szavára hallgassatok, őt tiszteljétek, és őhozzá ragaszkodjatok. az a jövendõmondó pedig vagy álomlátó ölettessék meg; mert pártütést hirdetett az úr ellen, (…) hogy elfordítson téged arról az útról, a melyet parancsolt néked az úr, a te istened, hogy azon járj.


gyomláld ki azért a gonoszt magad közül.”

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr31923916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilelijah 2010.12.13. 20:31:45

Így majdnem 2 évvel a műsor után jó látni, hogy az emberekben nem nagyon maradtak meg ennek a förmedvénynek a hatásai, emlékei. Átvette a helyét a Megasztár meg a Való világ. Az se jobb, de talán erre is vonatkozik, hogy "minden csoda 3 napig tart".
süti beállítások módosítása