myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.08.18. 10:49 sterretje

köszönőlevél katától

"kedves timik :-), judit, sári, panni néni, olga néni, babó, anita és gabi!
 
szeretném megköszönni nektek azt a sok kemény munkát amit ebbe a hétbe fektettetek! élmény és áldás volt veletek dolgozni, szolgálni! tudom, hogy nem mindig volt könnyű, de abban is biztos vagyok, hogy semmi sem történt úgy, hogy isten arról ne tudott volna és a javunkat ne akarta volna általa.
 
sok minden történt a héten, fontos lesz, hogy mindenki magában értékeljen, tanuljon az eseményekből és tudjon örülni annak amit látott az úr által. arra is szeretnélek kérni titeket, hogy ismerjétek fel és el mindazt amit tettetek a hétért. istentől kaptuk az erőt, a képességeket, az ajándékokat és ezért ha valamit jól teszünk és azt beismerjük, egyszerűen csak az ő keze munkája előtt hajtunk fejet.
 
szóval gratulálok a héthez én is (mint ahogy sokan a bárkások közül ezt ma mondták már) és kívánom, hogy az úrral a szívetekben ezt tudjátok megünnepelni, hálákat adva neki mindazért amit az elmúlt héten történt."
 
bárka tábor

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr92620932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása