myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.04.07. 08:45 sterretje

mondatok

"köszönöm, uram, hogy nem egyedül kell leélnem az életemet"- imádkozta a vőlegényem gyöngyösön, egy pizzériában, ahol a minket összeadó pásztorral beszéltük meg a ceremónia hogyanját/mikéntjét. még sosem adtak hálát értem istennek.

"a legrövidebb ima így hangzik: ments meg, uram! és jézus azonnal megmentette őt. nem kérdezett, nem oktatott ki- cselekedett. de oda kell hozzá menni. kérni kell őt, és segít." - mondta a főnököm egy munkatársi összejövetelen.

"ha egy férfinek adod csak oda a szíved, az össze fogja törni" -mondta valami nő egy filmben, amikor átkapcsoltam arra a csatornára. azt magyarázta éppen, miért él erkölcstelen életet. ahogy mostanában tapasztaltam, nincs annál érdekesebb dolog, mint hittel odaadni a szívedet és a jövődet egyetlen férfi kezébe.

"valakit szolgálni, és valakinek a szolgája lenni két külön dolog. isten szolgálja az embert, de nem az ember szolgája" -mondta a főpincér az élet szép című filmben. nem csak ezért a mondatért a kedvenc filmem ez.

az élet, néha nekem úgy tűnik, mondatok, jó/rossz megjegyzések sorozata. a szavaknak teremtő ereje van, erre döbbentem rá (nem most, már régen).

mondj igent a jó mondatokra. ;)

igen. :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr35414668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása