myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.03.26. 09:30 sterretje

válasz a költői kérdésekre ;)

szia!

küldhetek pár választ? hátha segítenek ;)

azért nem tudunk pletyka- meg egyéb mentesen élni, mert attól még, hogy megtértünk, bűnösök vagyunk. annyi, hogy isten a fián keresztül néz ránk, az ő érdemeiért úgy tesz, mintha nem is bűnöztünk volna soha, és a következőket is már előre megbocsátja a választottainak.

jézus olyan, mint egy üveglap: ha isten közé és közénk helyezi, egészen máshogy lát minket. de attól még bűnösök vagyunk, mindenki az. amíg isten meg nem semmisíti ezt a világot, bűn mindig lesz, itt, sajnos, nem lehet teljesen megszabadulnunk tőle :) vígasztaljon a föntebbi. :)- és az, hogy isten, bár gyűlöli a bűnt, kegyelme végtelen.
hogy miért nem tér meg mindenki, aki hall isten jóságáról? isten dönt arról, hogy ki tér meg és ki nem. szerinted egy királynak, ha öt halálraítéltet hoznak eléje, nincs-e joga azt mondani: ,,ez a kettő életben marad, a többit vigyétek.". ő teljesen szuverén úr, azt tesz, amit akar. benne van a bibliában. ő keményítette meg egyiptomban a fáraó szívét, és ő keményíti meg ma is azokét, akik nem hisznek, vagy aki hallják, de nem fogadják be az evangéliumot.

isten áldjon,további jó blogolást!
"szurkolok" a lagzira! :)

puszi, sz

példabeszédek 10:20 "választott ezüst az igaznak nyelve; a gonosznak elméje kevés érő."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr19397096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása