myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.03.19. 08:42 sterretje

préd. 4,12

prédikátorok könyve 4,12 "ha az egyiket megtámadja is valaki, ketten ellene állhatnak annak; és a hármas kötél nem hamar szakad el."
laza három hónapos ígérgetés, alkudozás, várakozás és reményvesztettség után tegnap este végre megkaptuk az ötvöstől a gyűrűinket. éppen pesten járt, és várt minket az üllői úton, hogy átadhassa... így esett, hogy a gyűrűket egymás ujjára a fradi pályával szemben, egy híd alatt húztuk fel. :)

az eredeti ötlet az volt, hogy a gyűrűn egy hármas fonat fusson végig, a belsejébe pedig ez legyen gravíroztatva: prédikátor 4,12. (utalva arra, hogy egy kapcsolatban hárman vannak: isten, férfi és nő, és az isten az, aki, ha ketten szakadnának is, még megtartja a hármas fonatot.)

nos, a hármas fonat helyett kettest "sikerült" drága ötvös barátunknak létrehoznia, nem kis csalódottságot okozva ezzel édes drágámban. ott kellett vígasztalni a villamoson... nem gondoltam volna, hogy egy férfi ennyire el tud keseredni egy gyűrű miatt. :( de aztán megvígasztalódtunk.

történt ugyanis, hogy elmentünk unokatesómékhoz átadni a meghívókat. nagyon tetszett nekik. megnézték a gyűrűinket is, mi meg elmondtuk a történetét. volt nekik bibliájuk (!), így elolvasták azt a bizonyos gyűrűbe gravírozott részt. unokatesóm megkérdezte: "ezt direkt csináltátok, hogy a válaszott idézet egybeesik az esküvőtök dátumával?" ledöbbentünk. hónapok óta készül a gyűrű, és mi még csak végig sem gondoltuk, hogy az igénk, a prédikátorok 4,12 egyben az esküvőnk dátuma is: 04.12.


az úr az életünk, és ezek szerint a gyűrűnk ura is.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr30387275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anna123 2008.03.21. 17:17:30

Ez nagyon tetszik ;)
süti beállítások módosítása