myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.03.10. 14:39 sterretje

"balkéz-szabály"

máté 6:3 "te pedig a mikor alamizsnát osztogatsz, ne tudja a te bal kezed, mit cselekszik a te jobb kezed, hogy a te alamizsnád titkon legyen; és a te atyád, a ki titkon néz, megfizet néked nyilván."

sokan szeretik hangoztatni, mikor, mennyit, mire adakoznak. sok helyen névvel ellátott kis borítékok vannak, és az embereket az adományba adott pénz különbözteti meg egymástól, az alapján megy fű alatt a pletyi, hogy ki mennyire jó/nem jó keresztény. pedig isten arra kér, ne verjük ezt nagy dobra, hiszen ő, aki mindig mindent lát, figyelembe veszi nagylelkű szívünket és megjutalmaz tettünkért. legyen ez elég...

vasárnap megint a bárkában voltunk. a pásztor rájött, hogy ismeri édes drágámat, az apukáját, sőt, még a dédapjával is nagy haver volt. :) az alkalom végén bemutatott minket a gyülekezetnek, és elmondta, hogy pár nap múlva összeházasodunk. már van a gyülekezetben egy dániel-tímea házaspár, hát, most lesz nekik kettő. kifele menet édes drágám megkérdezte, miért nincs adakozás... a pásztor elmondta, náluk névtelenül megy a dolog, a terem sarkában van egy doboz, mindenki annyit dob bele, amennyit gondol.

újabb jó pont a bárkának.

működik a balkéz-szabály.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr63374291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása