myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.03.10. 14:59 sterretje

apósom, a blogger :)

jézust a biblia úgy nevezi: isten báránya. régen a bűnökért bárányt áldoztak fel az emberek, vért ontottak a bűnök "eltussolására". de aztán ugyanúgy vétkeztek, bűnözgettek tovább. ekkor isten azt mondta, a bűnt a fia vére fogja eltörölni. nem kell többé áldozni, nem kell többé a bűn terhe alatt roskadni, elég elfogadni, hogy isten feláldozta fiát, jézust, mint egy kiváló bárányt. aki ezt elfogadja, és elfordul a bűntől, örökre szabad.

jézus úgy szenvedett ember feletti módon, hogy közben nem szidott, nem káromolt senkit és semmit. csak tűrt. így ír róla a biblia:
ézsaiás 53:7 "kínoztatott, pedig alázatos volt, és száját nem nyitotta meg, mint bárány, mely mészárszékre vitetik, és mint juh, mely megnémul az őt nyírók előtt; és száját nem nyitotta meg!"
vasárnap leendő apósom, aki a közelgő esküvő lázában ég, mesélni kezdett. "most voltam a bárányhúsért. láttam, ahogy leölik a bárányt. elvágják a nyakát. és ő tűri. nem visít, nem fetreng, mint a disznó, csak várja, hogy a vér elszivárogjon a testéből. vagyis, a valóságban is úgy van, mint ahogy a bibliában (és fordítva): jézus is szó nélkül, néma megadással tűrte el, hogy megölik. mint egy áldozati bárány."

rögtön tudtam, hogy ebből blog lesz.

sanyi bá, a blogger. köszi. ;)

Szólj hozzá! · 2 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr89374331

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása