myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.02.25. 09:44 sterretje

kriszti mesél

krisztit, egykori kolléganőmet, (aki még a nevében is a megváltót hordozza), nagy dologra hívta el az úr. misszionárius társat adott neki, és őt magát is elhívta a segítésre. így ír e-mailjében:

"az egyik hazicsoportban volt egy középkorú férfi, aki szintén először volt az alkalmon. rengeteg kérdése volt, igy a bibliatanulmányozásból végül beszélgetés lett. elmondta, hogy az elején, amikor imádkoztunk, libabőrös lett, és valami olyat tapasztalt, amit még soha életében. Mégis rengeteg dolog ellentmondásosnak tűnt számára a kereszténységben. ezekrol beszélgettünk. a végén imádkoztunk érte, és könnyekre fakadt. Két házaspár meghívta őt és a feleségét egy vacsorára, hogy tovább folytassák a beszélgetést.

"21-én, csütörtökön érkeztünk meg manilába hosszú repülőút után.
tegnap, szombaton volt az első "bevetésünk". egész nap olyan gyerekek felé szolgáltunk, akiknek a szülei a hírhedt manilai szeméttelepen guberálnak, és ebből tartják fenn magukat. (...) a gyerekek közül ma már sokan keresztények. (...) az egyik lány, aki így végezte el az egyetemet, jelenleg az egyetemisták csoportjának a vezetője és négy gyermek édesanyja. korábban a férjével a szeméttelepen élt, sőt első gyermekét is ott szülte meg. isten kiemelte őt onnan a családjával együtt, és most ő is segíteni akar a hasonló helyzetben lévő fiatalokon.

ez isten munkája, és jó látni!"

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr78353431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása