myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.10.25. 15:22 sterretje

ki a nagy csávó?

sokszor nem értem, miért bíznak még mindig oly sokan feltétel nélkül a politikában, a vezetőkben, egy kormányváltásban. csak logikusan, racionálisan végig kellene venni, mit kapnak tőlük, és mit kapnának mindenek urától, jézus krisztustól.

jézus mindenkiért meghalt, amikor még bűnösök voltunk. melyik politikus halna meg értünk?

jézus azt mondta, ha hiszünk benne, örök életünk lesz. a politikusok még önmaguknak sem tudják ezt ígérni, nemhogy nekünk.

jézus azt mondja: úgy szeretlek, ahogy vagy, így teremtettelek, okkal, tervvel. mit kapunk egy pártvezértől? a magyar nép hülye, változni kell, és ha nem tetszik a rendszer, el lehet menni.

jézus két kenyérből és öt kis halból megetetett egy csomó embert. a politikusok meg luxusban élnek, mindent maguknak akarnak, és egy falat ételt nem adnának ingyen.

jézus azt mondja, adj, amennyit a szíved diktál, segíts, amennyit tudsz, földi vezetőink pedig erőnkön felüli pénzösszeget akarnak kicsikarni tőlünk.

jézus azt mondja, légy hű mindhalálig, és megkapod az élet koronáját, míg a politika évente változik, változtat, bekavar, kitartásra nem ösztönöz.

tovább is van, mondjam még?

te döntesz: vezetnek, vagy megvezetnek.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr10207517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása