myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.09.20. 17:13 sterretje

síránkozás

beteg vagyok. nem kicsit, nagyon. velencén fáztam meg, ejj, az a csalóka jó idő. négy napja nincs étvágyam, melegem van/fázom, éjjel három órát aludtam, a többit köhögtem. ennek a megterhelő cselekedetnek hatására majd' leszakad a hátam meg a tüdőm. ma meg a villamoson majdnem elájultam, elsötétült előttem minden, és szégyenszemre le kellett ülnöm a szutykos harminchetesen.

az ember mindig talál valami nagyszerűt a bibliában. most, hogy beteg vagyok, és mindent megadnék, hogy jobban legyek, lenyűgöznek a gyógyulási történetek.

jános 5:5-9 "vala pedig ott egy ember, a ki harmincnyolc esztendőt töltött betegségében. ezt amint látta jézus, hogy ott fekszik, és megtudta, hogy már sok idő óta úgy van; monda néki: kelj fel, vedd fel a te nyoszolyádat, és járj! és azonnal meggyógyula az ember, és felvevé nyoszolyáját, és jár vala."
harmincnyolc esztendeje beteg. én összesen vagyok huszonhat. elképesztő lehet ebben a nyomorban élni, a kínzó fájdalmakban, étvágytalanságban, eldeformálódott, rossz-szagú testben... hát mekkora öröm lehetett, amikor jézus jött, és meggyógyította az embereket. nem értem, hogy hogy nem lehetett benne hinni, miért nem követte őt az egész világ?

most hazamegyek fetrengeni.

jézus krisztus az úr. ne feledd. :)

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr56171606

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: download 2019.01.07. 18:24:10

Classroom computer rules poster - qyefarv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása