myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2014.03.25. 08:39 sterretje

elrejtve (nem elfelejtve!)

a mai ige ma is nekem szól... ma arra bátorít, hogy elhívásom előrehaladását, megélését ne másokhoz hasonlítsam, hanem arra figyeljek, hogy mikor, hol, miben szeretne használni az elhívásom adója: az egyedül élő isten.

"isten talentumokat adott neked, és azt akarja, hogy használd is őket. lehet, hogy korábbi kudarcok, félelem vagy alacsony önértékelés alatt szunnyadnak. lehet, hogy tudsz róluk, de nem tudod, hogyan állíthatnád munkába őket. lehet, hogy egyik kapcsolatból a másikba sodródsz, remélve, hogy találsz majd valakit, aki értékeli, ami benned van, és segít előhívni azt.

ha így van, olvasd el ezt: „ez a kincsünk pedig cserépedényekben van, hogy ezt a rendkívüli erőt istennek tulajdonítsuk, és ne magunknak” (2korinthus 4:7). csak isten, aki beléd helyezte talentumaidat, csak ő tudja, hol rejtőznek, és hogyan lehet előhozni őket. az ördög örül annak, ha rendeltetésünk beteljesedése késik. ha nem engeded, hogy isten fejlessze talentumaidat, azzal az ördög kezére játszol, és közelébe sem érsz a benned rejlő lehetőségeknek. az igazság az, hogy annyi kincs van elrejtve benned, hogy az ellenség folyton arra törekszik, hogy valahogy ellopja. nem kérdés, hogy mi ösztönzi a sátánt. jézus azt mondta: „…csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson” (jános 10:10).

nincs értelme kirabolni valakit, ha nincs semmi értéke, amit érdemes lenne megszerezni tőle, igaz? talentumaid talán nyersek és kimunkálatlanok, talán önértékelési zavarok, be nem vallott bűnök, rossz szokások, lelkiismeret-furdalás vagy kétségbeesés alá vannak eltemetve. isten azonban kezébe veszi azt, ami semmiségnek tűnik, és valami csodálatosat teremt belőle. gondold csak végig: a világegyetemet a semmiből teremtette, képzeld el, mi mindenre képes, ha van is mihez nyúlnia!"

2korinthus 4:7 „ez a kincsünk pedig cserépedényekben van…”

2 komment

Címkék: isten sátán tehetség elhívás tálentum


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr985877757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gómer29 2014.04.02. 10:14:34

Szia Timi! Mi történik veled?Biztosan nehéz ,fájdalmas napokat élsz át,de Isten így szól hozzánk,így leszünk hozzá még közelebb ,de a vigasztalás is tőle jön mindig ,Szent Szelleme által.Szeretettel ölellek és várom ,várjuk bejegyzéseidet!! Általad is annyiszor szólt már Isten,tanulva a példáidon,elém élve a gondolataidat,tiszta vágyaidat Igéken keresztül...Köszönöm,hogy írsz!

sterretje · www.gportal.hu/alekszatim 2014.04.03. 12:12:00

@gómer29: a férjem a múltkor azt mondta: "ismerek egy bloggert, nagyon mély dolgokat ír. ajánlom neked is, olvass vissza néhány régebbi bejegyzését!" én: "még az enyémet sem olvasod, ki az a blogger, akit ajánlasz?" ő: "te vagy!" nem tudom, hova lettem, mi történt velem. erre kell rájönnöm. mert ezt így nem tudom folytatni.
süti beállítások módosítása