myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2010.05.23. 17:02 sterretje

szellem-világ

édes drágámmal moziban voltunk. a „túl jó nő a csajom” című filmet tényleg csak a vizsgák utáni agyból-kibámulásként lehetett megnézni, mondhatni: időpocsékolás volt a javából. az előzetesben bemutattak egy filmet, az utolsó léghajlítót. a produkcióról ezt lehet olvasni a neten:

 

„a film egy fantasztikus világba kalauzol el minket, ahol minden nemzetség az uralma alá hajtott egyet a négy alapelem közül: tűz, víz, föld és levegő. a tűz nemzete könyörtelen háborút vív a másik három nemzet ellen. a film főhőse egy gyermek aang, aki a levegő nemzetéhez tartozik, és a próféciák szerint ő az utolsó léghajlító, akiben ott lakozik az erő, hogy mind a négy elemet irányítsa, és egyesítse a szétszakadt nemzeteket.”

 

biztos vagyok benne, hogy tömegeket fog vonzani eme opusz. nincs ezen mit csodálkozni, az ember ugyanis alapjában véve vonzódik a természetfeletti dolgokhoz. véleményem szerint azért, mert istentől származunk, (ezt sok gyerek biztosan tudja is, ők még ártatlanságuk okán közel vannak isten orcájához, lelkéhez), de aztán, amint a bűnt, engedetlenséget választjuk, eltávolodunk tőle, és egész életünkben ezt az isteni kapcsolatot hiányoljuk, keressük, pótoljuk valami mással… a gond csupán az, hogy a keresés közben sok zsákutcába is bemegyünk, pedig csak isten tudja betölteni a szívünkben lévő űrt.

 

érdekes, hogy egy ilyen kaliberű filmet sokkal többen elhisznek, mint azt, hogy isten ingyen kegyelemből képes megbocsátani mindenkinek, aki ezt kéri tőle, és aki elfogadja jézust, mint ennek a megbocsátásnak a jelképét, árát. egy fantasztikus elemekkel teletűzdelt alkotást könnyebben befogadnak az emberek, mint a fantasztikus igazságot: szellemvilág ma is létezik, angyalok és démonok ma is munkálkodnak közöttünk, és a gonosz egyetlen, igazi legyőzője jézus krisztus lehet. ő, mivel feltámadt, ma is él, és ha ma is él, akkor lehet vele beszélni, lehet az ő védelmét kérni. ő az első és az utolsó, az erős harcos és egyetlen szabadító. és ez nem csak film.

 

apostolok cselekedete 4:12 „nincsen üdvösség senki másban, mert nem is adatott az embereknek az ég alatt más név, amely által üdvözülhetnénk.”

7 komment

Címkék: film az utolsó léghajlító


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr322025504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tónibácsi naplója 2010.05.27. 09:55:40

Kérjetek és adatik … ( 3 )
Jakab .4:3…” Kéritek, de nem kapjátok, mert nem jól kéritek, hogy gerjedelmeitekre költsétek azt !...”
Vannak ,akik csak akkor imádkoznak, ha szükségben vannak. Amíg valamit a saját erejükkel el tudnak érni, nem látják értelmét az imádságnak. Amikor látják, hogy néhány vallásos ember boldogul a világban, az imádságot ők is megpróbálják. Mi lesz kérésük eredménye
„ Kéritek és nem kapjátok „!
Mi az oka annak, hogy az - az ember , aki saját vágyainak a rabszolgája, nem kapja meg azt,, amit kér ? Azért nem, mert imádsága csupa formaság és hite nincs benne az imádságban.
Ismétli a vallásos formulákat, mert az ismétlés könnyebb. De azért sem kapja meg, amit kér, mert azt a maga vágyaira akarja költeni. Így imádságának a középpontjában önmaga áll.
Ha valaki így imádkozik, Istent a maga szolgájává akarja tenni, akivel kiszolgáltatja vágyait.
Az ilyen imádság istennek csak. szomorúságára van , nem örömére főleg nem dicsőítésére.
Isten haragjának a felkeltése az imádkozó ellen. Az ilyen imádkozó nem lesz jobb az imádság végén, mint amilyen annak kezdetén volt És mi lesz az imádkozás eredménye : „ Kéritek , és nem kapjátok meg „!. Az is megtörténhet, hogy Isten a hívő ember imáságát nem hallgatja meg. De ennek egészen más oka van, mint a testi ember kérésének elutasításában.
Az elsővel nevelni akar, a másodikkal büntetni.
Reménységünk lehet , hogy ha imádságaink őszinte szívből jövök, nem hiábavalóságokat kérünk, / a test érdekében, világi dolgok kielégítésére,/ akkor, nem csak meghallgatást nyerünk, de kedves is lesz Urunk,Istenünknek.
Erre segítsen meg minden imádkozó keresztyént ,a Mindenható Istenünk.

tónibácsi naplója 2010.05.27. 10:00:27

III. Az élő víz forrása és növekedése után, lássuk annak hatását is.
Rendkívül érdekes, szinte hihetetlen dolgokat mond el a próféta erről a vízről: "És amikor visszatértem, ímé a folyó partján igen sok fa volt mindkét felől. És mondá nékem: ez a víz a keleti tájékra folyt ki és a lapályra megy alá, és a tengerbe szalad, és meggyógyul a víz. Minden élő állat, mely nyüzsög, ahova ez a folyam bemegy, élni fog... és meggyógyulnak; és él minden... benne a halak, mint a nagy tenger halai." "A két partján mindenféle ennivaló gyümölcs fája növekedik. Leveleik nem hervadnak el és gyümölcseik el nem fogynak; havonta új meg új gyümölcsöt teremnek, mert vizük onnét a szenthelyből folyt ki; és gyümölcseik eledelre, leveleik orvosságra valók." (Ez 47,9-12)

Szó szerint a Holt-tenger vizének "meggyógyulásáról" van szó: arról a tengerről, melynek vize olyan sós, hogy az ember teste sem merül alá... Ez a tenger, melyben nincs élet, az élet folyója miatt nyüzsögni fog a halak sokaságától. "Élni fog minden, valahova ez a folyó bemegy." Abban az országban ahol a harmat és egy-egy oázis rendkívüli értékkel bír, most egy olyan folyót kap, amely megváltoztatja a tájat: a sivár, kihalt, élettelen puszta és tenger, egyszerre élő, friss, gyógyító földdé válik a szenthelyből eredő forrás révén. Ha Isten keresztülvezet egy folyamot a sivatagon, az kizöldül. (Példa reá Egyiptom, a Szaharában.) Más szóval ha elhelyez egy hívő embert a hitetlenek között - a prófétai látomását alkalmazva - hívőkké lesznek mások is, áldássá válik élettelen puszta és tenger, egyszerre élő, friss, gyógyító földdé válik a szenthelyből eredő forrás révén. Ha Isten keresztülvezet egy folyamot a sivatagon, az kizöldül. (Példa reá Egyiptom, a Szaharában.) Más szóval ha elhelyez egy hívő embert a hitetlenek között - a prófétai látomását alkalmazva - hívőkké lesznek mások is, áldássá válik környezte számára.

Áldás árad ott, ahol megjelenik egy hívő
ember. Annak jelenléte, beszéde, indulata, viselkedése az emberek felé megváltoztatja a helyzetet. Más lesz a légkör körülötte. Mintha tűz áradna belőle, élet, Isten lelkének ereje! "Élő víznek folyamai ömlenek annak belsejéből..."
Miért vagyunk sokszor olyan hidegek, szárazak, megfáradtak? Hiszen van forrás, amiből meríthetünk! Láttam embereket, akik ha megjelentek, ott mindjárt viszály, megnemértés, pártoskodás született, a problémák összekuszálódtak, megkötözöttség vett erőt a többieken is. Nem áldás áradt belőlük, hanem átok. Nem élet, hanem halál! De ne legyünk mi ilyenek. Hiszünk-e igazán Jézus Krisztusban? "Akik hisznek énbennem, élő
víznek folyamai ömlenek annak belsejéből." Vettetek-e Szent Lelket, amikor hívőkké lettetek? Más ember lettél? Ha igen, ezt meg fogják látni, érezni a körülötted élő emberek. "Tégy Uram engem áldássá!" - legyen ez most mindannyiunk kívánsága.

tónibácsi naplója 2010.06.02. 16:41:01

Az összetört hegedű
Egy hegedűművész hangversenyt adott. A terem zsúfolásig megtelt. A művész felvette hegedűjét és olyan remekül játszott, hogy az egészen elragadta a hallgatóságot. Egyszerre csak mindenki nagy meglepetésére földhözvágta és darabokra törte a hangszert. Ez egy olcsó értéktelen hangszer volt, - mondta a művész. Azt szerettem volna önöknek bemutatni, hogy nem annyira a hangszer a fontos, hanem az aki a hangszeren játszik.
Egyszerre
Egy asszony hűségesen járt az Istentiszteleti alkalmakra. Férje majdnem minden este részegen jött haza, s feleségét durva szavakkal, néha tettlegesen is bántalmazta. A feleség egyre jobban megértette Isten szavát. Úgy szerette volna magát teljesen átadni Istennek, de férjére és otthonára gondolva, még habozott. A gyülekezet tagjai szeretettel erősítették, hogy ne halogassa, ragadja meg a kegyelmet, míg végre így kiáltott:"Történjék bármi, én szabad akarok lenni, kegyelmet akarok nyerni!" S az Úr kezébe tette életét. Egy órával később otthon várta férjét. Amint az belép, az asszony csodálkozva látja, férje kedvesen szelíden mosolyog. Közelebb jön hozzá, megfogja kezét s közli vele, hogy mától kezdve keresztyén életet akar élni. A férj is ott volt az Evangélizáción, de a tömegben nem látták egymást s csak otthon tudták meg, hogy mindketten kegyelmet nyertek.
Most vagy soha
Egy fiatal azt álmodta, hogy egy keskeny folyó partján haladt. A folyó túlsó oldalán gyönyörű vidéket és fényes alakokat látott, akik integettek neki, hogy menjen át. De a fiatal a folyó innenső oldalát is szépnek találta és elhatározta, hogy egy darabig még itt marad, szétnéz és élvezi az életet. "Majd átugrom én még később is ezen a kis patakon" - gondolta magában és tovább ment. De nemsokára látta, hogy a folyó egyre szélesebb lesz. Már - már aggódni kezdett miatta, de ismét megnyugtatta magát, hogy majd lel olyan helyet, ahol szűkebb lesz a folyó medre s ismét folytatta útját. A folyó pedig mindig szélesebb és szélesebb lett, s mindig nagyobb lett a távolság közte és a szép ország között. Ekkor nagy, erős hangon azt kiáltotta valaki:"Ugorj át azonnal." Ekkor felébredt s megértette, hogy most vagy soha. Ha most meg nem tér, elveszett. Ennek a megértése nyomán azonnal átadta életét Jézus Krisztusnak.

Változtasd meg a nevedet!
Nagy Sándor hadseregében volt egy katona, akit szintén Nagy Sándornak hívtak. Míg a vezér híressé lett hősiességéről, addig a katona nagyon gyáva volt. A fővezér egyszer nagy felháborodással így szólt hozzá: "Vagy változtasd meg a nevedet, vagy pedig az életedet". Ha valaki Jézuskövető, Kerssztyénnek vallja magát, kell, szükséges, hogy az hasolítson is hozzá! Lehet, okan ezért nem szeretik a kresztyén nevet, mert nem akarnak az életükön változtatni!.

tónibácsi naplója 2010.06.03. 10:03:55

A világ
Moodyhoz, a híres evangélistához beállított egyszer egy ember ezzel a kérdéssel: "Mivel én megtértem, ugye most szakítanom kell a világgal?" Moody így válaszolt: "Nem kell szakítania, hanem tegyen vallomást Jézusról mindenütt és akkor majd a világ fog igen gyorsan szakítani önnel".Ha tehát szeretnénk,hogy mind jobban távol kerüljünk „E”világtól, tegyünk bátran mindenkor,mindenüt bizonyságot Jézusról !
Napfény a szívben
Egy fiatal leány nagyon elégedetlen volt otthonával. Mindig körülményeire panaszkodott és emiatt állandóan bosszús és rosszkedvű volt. Egy napon találkozott barátnőjével, aki csodálkozva látta, hogy folyton rosszkedvű barátnője vidám, derűs arccal integet feléje. Mikor közelébe ért, megkérdezte tőle:"Talán megváltoztak nálatok a körülmények, hogy ilyen vidám vagy?" "Nem - válaszolta a leány, - én változtam meg".
Amint vagyok
Az 1800 - as évek első felében, egy kis városban táncmulatság volt készülőben. Egy fiatal leány, Elliot Sarolta, boldogan ment szabónőjéhez, hogy megrendelje báli ruháját. Útközben találkozott lelkipásztorával, aki megkérdezte tőle, hogy hová megy, s igen komolyan figyelmeztette a fiatal leányt, hogy ne menjen el a táncmulatságra. De a leány hallani sem akart erről, sőt sértődötten azt felelte, hogy törődjön a tiszteletes úr a maga dolgával. A bálban táncolt egész reggelig, az udvarlók körülrajongták., mégsem tudott igazán örülni. Mindig eszébe jutott lelkipásztora intése. Három napig gyötörte a lelkiismeretét. Végül nem bírta tovább, terhével a lelkipásztorához menekült és azt mondta: "Három nap óta én vagyok a legboldogtalanabb leány a világon. Mit tegyek, hogy Isten gyermeke lehessek?" - "Add át magad gyermekem, úgy amint vagy, Isten Bárányának". - Úgy amint vagyok? - kérdezte ijedten a leány, - hát tudja azt a tiszteletes úr, hogy én vagyok a világ legnagyobb bűnöse;" - "Éppen ezt kell hinned - felelte a lelkész. - Jöjj csak úgy amint vagy". A fiatal leány követte a tanácsot, nyomorúságában segítségül hívta az Urat, s az Úr csodálatos békességgel töltötte meg a szívét. Asztalhoz ült és még aznap megírta ezt az éneket:
"Amint vagyok sok bűn alatt, De mert hallom hívó szavad,
S mert értem áldozád Magad, Bárány Jézus jövök."

Gondolatok a bűnről
- A bűn az Isten akaratával való ellenkezésből ered, vagyis az isteni törvénynek gondolatban, kívánságban, szóban vagy tettben való megszegése.
- A bűn magához szorítja a bukott ember természetét, ahogy az óriáskígyó átfonja áldozatát.
- Ha a bűnt kituszkoljuk a főkapun, betolakodik a hátsó ajtón, vagy bemászik az ablakon, vagy leereszkedik a kéményen.

- A bűnt el kell törölni a Megváltó vérével, nem pedig betakarni a vallásosság köpenyével. A bűn és köztünk felállítandó fal nem lehet soha túl széles, vagy túl magas.

Évekkel ezelőtt nagy vulkánkitörés következett be Washington államban, a St. Helen hegyen. Már azelőtt is az emberek állandó veszélyben voltak a hegy körül, mert figyelmen kívül hagyták az útlezárásokat. Ezért a vulkánkitöréskor számosan meghaltak és megsebesültek. Még ha a fizikai veszély a küszöbön áll is, az emberek nem engedelmeskednek az előírásoknak. A bűn és az engedetlenség mindig életveszéllyel és pusztulással jár.

A feljegyzés szerint az egyik híres prédikátor templomában volt egy óra, ami hírhedt volt pontatlanságáról. Néha sietett, máskor késett, és nem tudták megjavítani. Végül, amikor már széles körben elterjedt a híre, a prédikátor feliratot tett az órára: "Ne a mutatókat hibáztasd, a baj mélyebben van." Ugyanez érvényes az emberekre is: a baj mélyebben van, mint ami a felszínen látszik.

- Nem, a dolog csak el van halasztva az utolsó ítéletig. Új lakóház külső munkálatait vállalta el egy szakember. A szerződésnek megfelelően igyekezett a legjobban elvégezni a munkát. Sikeresen be is fejezte. Egy másik mester az emeleti fürdőszobában végzett valamilyen munkát. Egy este nyitva felejtette a csapot. A víz megtöltötte a kádat, elárasztotta a helyiséget és áthatolva a falon, tönkretette a ház földszinti külső vakolatának egy jó részét. Senki sem ismerte el a hibát, így a mesternek újra kellett csinálnia a külső munkát. Amikor a munkát befejezte, valaki megjegyezte:
- Ez kellemetlen volt, de ezzel az ügy mégiscsak lezárult.
Erre a megjegyzésre a mester - aki keresztyén volt - így felelt:

Két jó barát egy gyönyörű épület mellett ment el, melyet pompás kert vett körül. "Vajon mennyit érhet ez a villa?" - kérdezte az egyik. - "Nem tudom mennyit, kérnek érte - mondta a másik. - Azt azonban tudom, hogy az első tulajdonosnak mennyibe került". - "Mennyibe?" kérdezte az előbbi. "A lelkébe" - volt a felelet.

A fiú összeveszett édesapjával, és a földre lökte. Ezután hajánál fogva elkezdte húzni ki a szobából. A küszöbnél az apa felkiáltott: "Csak eddig fiam és ne tovább, eddig a küszöbig húztam én is a hajánál fogva az apámat. A bűneink következménye előbb vagy utóbb utolér bennünket.

Egy arab mese beszél egy tevéről, amelyik egy sátorhoz érve, bedugta az orrát s mivel semmi ellenállásra sem talált, első lábával is belépett, s lassan egészen bement. Most már rászólt az arab, hogy ez a sátor két lakónak igen szűk.
"Úgy, - mondta a teve - jó lesz tehát, ha azon igyekszel, hogy elhagyd a sátrat."
Így fészkeli be magát a bűn is szívünkbe, míg egészen úrrá lesz felette.

tónibácsi naplója 2010.06.06. 18:39:39

Áldott türelmesség
A kvéker jól megművelt kertjébe veszekedős szomszédjának a tehene gyakran betört. Egy reggel a tehenet gazdája telkére visszahajtva így szólt át: - Barátom, tehenét most újra visszahajtottam a kertemből, de ha még egyszer itt találom, akkor meglátja majd, mit teszek. Mérges hangon kiáltott vissza az összetűzésre kész szomszéd: - Halljam, mit tesz majd? - Megint csak visszahajtom - felelt szelíden a béketűrő kvéker.
Néhány kalász Spurgeon igehirdetéseiből a Lélekkel kapcsolatosan.
Isten országában nincsen olyan szabály, mely szerint, hogy a Lélek teljességét elnyerjük, reggel nyolckor sóvárogni, délben énekelni és négy órakor sóhajtozni kell. Isten Lelke a szabadság Lelke, mely a maga akarata szerint jön és távozik és saját belátása szerint működik.
Az ember egyetlen maradandó kincse a halhatatlan lelke, melyet ha elveszít, mindent elveszít. - Megnyerő cselekedet által több lelket lehet megnyerni, mint megnyerő szavak által.
Az, akinek az arcán a mennyország boldogsága fénylik, több lelket tud megnyerni Isten országa számára, mint az, akinek ábrázata a halál komolyságát tükrözi vissza .
illusztrációk
Az Istenfélő emberek számára kiemelkedő ünnepek a nagypéntek és a húsvét. Amikor már csak néhány nap választ el bennünket ezektől az ünnepektől, figyelmünket mind inkább fordítsuk Isten felé. Ha végiggondolom ezen ünnepek jelentőségét, újra megerősödik bennem a hívő ember Istentől kapott legnagyobb küldetése, feladata: A BIZONYSÁGTÉTEL! A következő illusztrációk a bizonyságtételre irányítják a figyelmünket. Ne késlekedjünk és ne várjunk másra, hanem minden lehetőséget kihasználva éljünk a bizonyságtevés nagyszerű lehetőségével.
Aki úgy él, ahogy tanít
Egy misszionárius hindu nők csoportja előtt beszélt, és meglepődve látta, hogy egyikük felkel és távozik. Hamarosan visszatért azonban, és még figyelmesebben hallgatott, mint azelőtt.
- Miért távoztál beszédem közepén? - kérdezte a misszionárius.
- Annyira érdekeltek azok a csodák, amikről beszéltél, hogy elmentem, és megkérdeztem a szolgádtól, hogy úgy is élsz-e, ahogy tanítasz. Azt mondta, hogy igen, ezért visszatértem, hogy még többet halljak Jézusról - felelte az asszony.

Aki Isten szomszédságában lakik
Egy angol utazó próbált Jeruzsálemben valakit találni, aki beszélt angolul és arabul is. Hallott egy amerikai misszionáriusról, aki a közelben lakott. Az utazó megállított egy arab fiút, aki ugyan keveset tudott angolul, de megkérdezhette tőle, hogy odavezetné-e a misszionárius házához. A kisfiú arca felragyogott és ezt kérdezte:
- Ahhoz a nénihez vezesselek, aki Isten szomszédságában lakik?
Ha egy tanulatlan utcagyerek felismerte azt, hogy ki jár Istennel, miért nem élünk úgy, hogy a világ meglássa mibennünk is Jézust?

tónibácsi naplója 2010.06.17. 15:51:17

Olcsó istentisztelet
Hazafelé tartanak az istentiszteletről. Apa, anya, gyerekek. A családfő csak panaszkodik: nagyon gyenge volt a mai prédikáció, nem elég meleg a terem, a hangosítás érthetetlen, az énekeket nem is ismertem, a dob hangos, különben is, hogyan került egyáltalán oda, és aztán persze senki sem jött oda hozzánk a végén. Árad a panasz, szinte vég nélkül. A család hallgatja, senki nem vitatkozik. Aztán az egyik fiú csak közbeszól: 'Apu, azt azért el kell ismerned, hogy nem is volt ez olyan rossz műsor száz forintért'.
Az olcsó istentisztelet ellentmondás önmagában. Az Ószövetségben az istentisztelet mindig együtt járt az áldozattal. Sokba került. Áldozatot vittek, nem is akármilyet, elsőszülöttet. A legjobbat, amiben nincs hiba. A mi istentiszteletünk is drága, nagy volt az ára: 'Azután vette a poharat és hálát adott, nekik adta, és ezt mondta: Igyatok ebből mindnyájan, mert ez az én vérem, a szövetség vére, amely sokakért kionttatik a bűnök bocsánatára.' (Mt. 26.27-28)
Dávid egy alkalommal áldozatra készül. A föld, ahol az oltárnak állnia kell nem az övé. A tulajdonos, amikor megtudja, hogy királya milyen szándékkal jön, ingyen felajánl földet, állatot, tűzifát. Mindent, ami csak az áldozathoz kell. Csak el kell fogadni. Miért is ne? Lényeg az áldozat!? Nem, Dávid másképp gondolkozik: 'Így nem! Csak áron veszem meg tőled, mert nem akarok ingyen kapott áldozatot bemutatni Istenemnek, az Úrnak!' (II. Sám 24:24)
Mit áldozok Istennek? Maradék időm, maradék erőm, maradék pénzem, maradék tehetségem… Olyan, mintha áldozati állatnak a legrosszabb birkát vitték volna, ami már senkinek sem kell. Miért kellett a legjobb állat? Nem volt mindegy, hogy milyen? De. Istennek egyikre sem volt szüksége. Õ már akkor is a szívet nézte. Olyan imádókat keres, akik nagyon szeretik őt. Akiknek nem számít, hogy mennyibe kerül. Nem számít? Mert a belső kényszer hajtja, az őszinte vágy, az igaz szeretet, a kimondhatatlan hála ,erős hajtóerők ezek ,ha ! ha megvannak .

tónibácsi naplója 2010.06.21. 14:04:20

Isten szava, üzenete , a ma Emberéhez : !
Lehet, hogy te nem ismersz engem, de én mindent tudok rólad. Zsoltárok 139,1
Azt is tudom, hogy pontosan mikor ülsz le, és mikor állsz fel. Zsoltárok 139,2
Minden utadat jól ismerem. Zsoltárok 139,3
Még a hajszálaidat is mind számon tartom. Máté 10,29-31
Mert képmásomra teremtettelek téged. 1Mózes 1,27
Anélkül, hogy tudnád, bennem élsz, mozogsz, létezel. Apostolok Cselekedetei 17,28
Az én nemzetségem vagy. Apostolok Cselekedetei 17,28
Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek. Jeremiás 1,4-5
Kiválasztottalak magamnak, a teremtés kezdetén. Efezus 1,11-12
Nem véletlen születtél, életed minden napja megíratott az én könyvemben. Zsoltárok 139,16
Én határoztam el születésed pontos idejét, és azt is, hogy hol fogsz élni. ApostolokCselekedetei 17,26
Csodálatosan teremtettelek meg. Zsoltárok 139,14
Én formáltalak anyád méhében. Zsoltárok 139,13
Én hoztalak a világra születésed napján. Zsoltárok 71,6
Hamisan képviseltek azok, akik nem ismernek engem. János 8,41-44
Nem zárkóztam el tőled, és nem vagyok haragtartó, hanem teljes szeretettel tekintek rád. 1János 4,16
Vágyom arra, hogy szeretetemmel elhalmozzalak. 1János 3,1
Csupán azért, mert a gyermekem vagy és én Atyád vagyok. 1János 3,1
Többet adok neked, mint valaha földi apádtól kaphatnál. Máté 7,11
Mert én vagyok a tökéletes Apa. Máté 5,48
Minden jó ajándék számodra, amelyet elfogadsz, az én kezemből ered. Jakab 1,17
Mert gondoskodom rólad és megadok mindent, amire szükséged van. Máté 6,31-33
A jövődre vonatkozó terveim mindig reménnyel vannak teli. Jeremiás 29,11
Mert örök szeretettel szeretlek téged. Jeremiás 31,3
Annyiszor gondolok rád, mint ahány homokszem van a tengerparton. Zsoltárok 139,17-18
Örvendek neked hangosan énekelve. Zofóniás 3,17
Sohasem unok bele abba, hogy jót tegyek veled. Jeremiás 32,40
Mert az én kincsem vagy. 2Mózes 19,5
Teljes szívemmel és lelkemmel vágyok arra, hogy örök életet adjak neked. Jeremiás 32,41
Hatalmas és csodálatos dolgokat akarok mutatni neked. Jeremiás 33,3
Megtalálsz, ha teljes szíveddel keresel engem. 5Mózes 4,29
Gyönyörködj bennem és megadom szíved kérését. Zsoltárok 37,4
Hiszen a jónak akarása is az én ajándékom benned. Filippi 2,13
Mindent megteszek érted, sokkal bőségesebben, mint ahogy azt el tudnád képzelni. Efezus 3,20
Én vagyok a leghűségesebb bátorítód. 2Thesszalonika 2,16-17
Atyád vagyok, aki minden nyomorúságodban megvígasztal. 2Korinthus 1,3-4
Ha a szíved összetört, akkor közel vagyok hozzád. Zsoltárok 34,19
Mint ahogy a pásztor karjára veszi a bárányát, aképpen hordozlak szívemen téged. Ézsaiás 40,11
Egy nap minden könnyet letörlök a szemeidről. Jelenések 21,3-4
És megszabadítlak földi fájdalmaidtól. Jelenések 21,3-4
Atyád vagyok, és fiamként szeretlek, mint ahogyan Jézust szeretem. János 17,23
Mert Jézusban láthatod, hogy mennyire szeretlek. János 17,26
Ő az én tökéletes képmásom. Zsidókhoz 1,3
Azért küldtem el Fiamat, hogy bebizonyítsa, veled vagyok és nem ellened. Róma 8,31
És elmondja, hogy nem rovom fel vétkeidet. 2Korinthus 5,18-19
Jézus azért halt meg, hogy egymással megbékéltessünk. 2Korinthus 5,18-19
Az ő halála volt a szeretetemnek legmélyebb kifejezése. 1János 4,10
Feladtam mindent, amit szerettem, azért hogy megnyerjem a te szeretetedet.
Róma 8, 32
Ha befogadod fiamat, Jézust, úgy engem fogadsz be. 1János 2,23
És soha, semmi nem választhat el téged az én szeretetemtől. Róma 8,38-39
Gyere haza, és a legnagyobb ünnepséget rendezem a tiszteletedre, amelyet a mennyország valaha is látott. Lukács 15,7
Én mindig Atya voltam, és mindig Atya leszek. Efezus 3,14-15

Az én kérdésem ez: Akarsz-e az én a gyermekem lenni? János 1,12-13
Várok rád. Lukács 15,11-32
süti beállítások módosítása