myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.09.23. 12:25 sterretje

isten és a részecskegyorsító

valahol külföldiában most zajlik egy bonyolult kísérlet. fizikusok arra akarnak rájönni, hogyan keletkezett a föld, s rajta az élet. iszonyatos pénzeket emészt el, és, ahogy hallottam, le is kellett állniuk, mert elromlott a részecskegyorsítójuk. (még szerencse, hogy istennek semmije nem mondta fel a szolgálatot teremtés közben.)

azért imádkozom, hogy érje el ezeket a fizikusokat isten szelleme, és térjenek meg ott, a laborban. essenek térdre isten hatalma előtt, változzon meg a szívük úgy, hogy szinte ne is értsék, mit is kerestek ott, mit is akartak bizonyítani. a média kénytelen lenne beszámolni a csodaszámba menő történésről, és minden országba eljutna a megtért tudósok híre. nem a tudománnyal van bajom, isten szerintem azért engedi az embert a világ dolgaiba ennyire belelátni, hogy hadd csodálkozzanak, gyönyörködjenek a teremtés mélységeiben... a tudomány kell, mert erősíti a hitet, ha látjuk, hogy a semmiből nem lesz semmi, és, hogy a világ egy intelligens elme tervezése. szerintem a tudomány ateizmussal társulva tragikus, elkeseredett, vég nélküli kutakodás. pedig a megoldás ott van az orruk előtt.

2 timóteus 4:3-4 "mert lesz idő, mikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint gyűjtenek magoknak tanítókat, mert viszket a fülök; és az igazságtól elfordítják az ő fülöket, de a mesékhez oda fordulnak."

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr82677407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szonya 2008.09.23. 20:00:12

Attól függetlenül, hogy megtérnek-e vagy sem, vagy hogy egyáltalán tudják, hogy mindezt Isten alkotta, egyre több tudós kezd rájönni arra, hogy a világ keletkezése egy marha nagy bummból lehetetlen - hogy mindemögött egy intelligens Teremtő áll. Kezdenek végre valamit kapiskálni ;) Hála Istennek! :)

SzaZo 2008.09.24. 08:56:55

Csodálatos, előrelátó az Isten!
Azt mondja, hogy minden magból van. A "mag" szó 2741 helyen fordul elő a Bibliában, tehát nem egy lényegtelen dolog. :) Sőt a Biblia kimondottan azt tanítja, hogy minden növekedéshez először a magot el kell vetni.

Tehát: ha bebizonyosodik, hogy létezik az a bizonyos "ősanyag", (ami állítólag olyan apró volt, mint egy kis mag...) akkor végülis a Bibliát támasztják alá. ;-)

ui.
(Lehet, hogy az ördög munkája, de az izraeli utat még mindig nem sikerült megkérdeznem :( )

lilelijah 2010.12.09. 22:38:13

Nem igazán hiszem, hogy ha megtérnének a tudósok, az lemenne a tévében... :(
süti beállítások módosítása