myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.05.19. 09:13 sterretje

soha ne mondd, hogy soha

mivel pénteken nem mentem be a teológiára, ezért "cserébe" voltam ott vasárnap. :) ezek a tréningek mindig adnak valami olyat, amire mindig emlékezni fogok.

most például az agyról volt szó. a legújabb kutatások szerint az agy struktúrája változik bizonyos negatív szavak állandó ismételgetése hatására. a negatív szavaknak pusztító hatása van. a "hülye vagy te, semmirekellő, nem szeret senki..." mind-mind beépülnek az agyba úgy, hogy az nehezen hangolható új frekvenciára. kimutatták például, hogy a soha ("te soha nem tudod ezt megcsinálni, mert béna vagy") és a mindig ("mindig is egy lúzer maradsz") szavak ismételgetésére nagyobb eséllyel alakul ki a depresszió.

az ember egyébként sem dobálózhatna olyan nagy szavakkal, mint a minden meg a soha. ezek a szavak istennek vannak fenntartva. ő tudja csak, mi az, ami soha nem fog bekövetkezni, vagy mindig így lesz már... egy ember ilyet nem jelenthet ki. ahhoz ő túl kevés és tudatlan.

zsoltárok 104:5 "ő (isten) fundálta a földet az ő oszlopain, nem mozdul az meg soha örökké."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr85476389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása