myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.03.03. 12:44 sterretje

a 3941. számú vőlegény

pénteken voltunk az anyakönyvvezetőnél. nagyon rendes nő, kifaggatott megismerkedésünkről, érdeklődött édes drágám hogyléte felől. (ugyanis elvágta az ujját. ha nem gyógyul meg addig, a kötést teletűzdeljük rózsával, vagy arcot meg nyakkendőt rajzolunk rá, esetleg az enyémet is bekötjük, és azt mondjuk, ez a divat manapság…hehe)

adataink felvétele alatt egyszer csak felkiált: „az eszem megáll! a vőlegény személyi számának vége 3941, a menyasszonyé pedig 3942!” jó, mi?

aztán választhattunk verset, meg zenét. a zene instrumentális dicsőítés lesz, a „felajánlott” versek között pedig megtaláltuk ruth beszédét: „ahová te mégy, oda megyek, néped az én népem, a te istened az én istenem…” összenéztünk, és tudtunk, ez lesz az. végül megdöbbenve láttuk, hogy a polgári szertartás is istent fogja dicsőíteni. boldogságban úszva szálltunk autóba, és siettünk be pestre, hiszen nekem sulim volt! sokat imádkoztunk azért, hogy minden rendben menjen az esküvői előkészületek során. isten pedig nyitogatja előttünk az ajtót: ő is szeretné, ha az ő szeretetét hirdetné az egész menyegzőnk. el is rejthetnénk hitünket. vagy megtehetnénk, hogy ne hangsúlyozzuk annyira. de, kérdem én, ha a pornószínésznők, a banki csalók oly fennen hirdetik tettüket, és tarolnak, hódítanak, miért fogjuk vissza magunkat mi az igazság hirdetésében?

így bátorít minket jézus:

máté 5:15, 16 „gyertyát sem azért gyújtanak, hogy a véka alá, hanem hogy a gyertyatartóba tegyék és fényeljék mindazoknak, a kik a házban vannak. úgy fényeljék a ti világosságtok az emberek előtt, hogy lássák a ti jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei atyátokat.”
máté 10:27 „amit néktek a sötétben mondok, a világosságban mondjátok; és amit fülbe súgva hallotok,

a háztetőkről hirdessétek."

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr56363277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

visa 2008.03.05. 12:47:14

ez az adjatok bele mindent!!!
Tök király lesz!!!
De imázzatok az esküvő után is mindenért, oszt lesz vigyor az arcon ezerrel!!! :)
süti beállítások módosítása