myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.08.27. 11:54 sterretje

a kismackó, aki minden vizsgán átsegít (?)

nagyon aranyos weboldalt találtam: http://www.macibolt.hu. szerveznek mackókészítő tanfolyamot. nem kell tudni varrni sem, sőt, gyerekek is jelentkezhetnek.
elmész, veszel egy kis puha anyagot, ezt-azt-amazt, és máris kész a plüssállat. "ez a kabalaállatom", mondod majd talán később, és viszed magaddal vizsgára, munkahelyre. ha véletlenül otthon felejted, azt mondod majd: ma szerencsétlen napom lesz, mert otthon hagytam a kabalamacimat. na, álljunk csak meg egy szóra. te sem gondolhatod, hogy egy darab puha anyag segít a vizsgáid sikerességét növelni... a feng shui törvényei szerint az ablakba helyezett kis faelefántok sem fognak szerelmet behozni az ablakon... lehet, hogy ez téged sokkol, de akkor is ez az igazság. a horoszkópokról sem gondolhatod, hogy irányadóak. egy unatkozó újságíró állítja őket össze, ha nem az, akkor meg egy, a sátánnal lepaktáló boszorkány, akit megfuttat a média. a helyzet ilyen egyszerű: sorsod nem a csillagokban, sikered nem egy plüssmaciban van elrejtve. isten teremtett téged, mert célja van veled. ha figyelsz rá, elmondja, mi az. ha beteljesíted, boldog leszel. na.

ezt mondja az úr a csillagjóslásról, és az efféle okkult dolgokról:
5 mózes 4:19 "szemeidet fel ne emeld az égre, hogy meglásd a napot, a holdat és a csillagokat, az égnek minden seregét, hogy meg ne tántorodjál, és le ne borulj azok elõtt, és ne tiszteljed azokat, a melyeket az úr, a te Istened minden néppel közlött, az egész ég alatt.
3 mózes 19:31 ne menjetek ígézőkhöz, és a jövendőmondókat ne tudakozzátok"
azt is megmondja, miért ne tedd:

5 mózes 13:3 "ne hallgass efféle jövendõmondónak beszédeire, vagy az efféle álomlátóra; mert az úr, a ti istenetek kísért titeket, hogy megtudja, ha szeretitek-é az urat, a ti isteneteket teljes szívetekbõl, és teljes lelketekbõl?"
isten elkészítette számodra a legjobb jövendőt, amelyet csak te kutathatsz ki tőle. egy cosmo sem írja azt meg.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr52150118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása