myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2013.10.04. 11:18 sterretje

*türelem*

bátorítás. nem csak a gyermekre, de a társra, a gyógyulásra, a szerettei megtérésére váróknak is. istentől, aki jót tervezett az életünk felől:

jóel 2: 25-27 „kipótolom az elmaradt termést, (…) a meddő éveket, amelyeket elpusztított rátok küldött nagy seregem! (…) megelégedtek, dicséritek istenetek, az örökkévaló nevét, mert csodálatosan bánt veletek! nem vall szégyent népem soha többé! akkor majd megtudjátok, hogy (…) én vagyok az örökkévaló, istenetek, és nincs más kívülem!”

habakuk 2:3 „beteljesedik ez a látomás a maga idejében, de még várnod kell türelemmel. siet a beteljesedés felé,  és nem fog csalódást okozni. ha úgy tűnne, hogy késik, te akkor is kitartóan várj, mert eljön bizonyosan, eljön és nem késik!”

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr565551219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása