myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2013.10.03. 10:40 sterretje

három év

ma három éve indítottuk el a babaprojektet.

reggel, „belső sétám” alatt próbáltam megérteni, hogy miért nem totyog körülöttünk még egy kisgyerek…  talán azért, mert akkor nem tudnánk teljes erőnkkel, figyelmünkkel az építkezésre összpontosítani. mert ha megfogant volna, akkor nem jutottunk volna el a szentföldre a szerelmemmel. nem tudtuk volna felnevelni a vakvezetőnek szánt kutyát, aki rengeteget tanított nekünk magunkról, egymásról. nem tudnánk bátorítani, támogatni, értőn hallgatni embereket meddőséggel, vetéléssel, műtéttel, diétával, orvosokkal, várakozással kapcsolatban.

mindez azonban nem derített jobb kedvre... az igazi bátorítást a munkahelyi imareggelen kaptam, amikor valaki, a „történetemtől” függetlenül, így imádkozott: „köszönöm, uram, hogy te nem sietsz és nem késel, hanem mindig éppen időben jössz.”

ámen.

2péter 3:9 „az úr sohasem késik el ígérete teljesítésével, bár vannak, akik ezt gondolják.”

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr265548799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása