myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2011.03.20. 21:17 sterretje

virág, istentől

csodálatosan alakult a hétvégém. az egyik csúcspontja az volt, hogy a tesómék feljöttek pestre, és négyesben elmentünk az orchidea kiállításra. a papp lászló sportarénát a kiállító cégek édenkertté alakították: friss zöld kertecskék, csobogó, tiszta kerti tavak, hidacskák és padok vártak mindenütt… no és a számtalan, színpompás, hatalmas vagy éppen egészen mini orchideák! pazar látvány, csodás illat, szemet gyönyörködtető harmónia! a belépőjegyet le lehetett vásárolni, így kaptam néhány kedves növényt (ld. fotók), amely ezentúl isten kreativitására, és nagylelkű szeretetére emlékeztet majd. hiszen a környezet, a virágok, a kövek és minden egyes élőlény őróla beszél:

lukács 12:27-28 „tekintsétek meg a liliomokat, mimódon növekednek: nem fáradoznak és nem fonnak: de mondom néktek: salamon minden ő dicsőségében sem öltözött úgy, mint ezek közül egy. ha pedig a füvet, mely ma a mezőn van, és holnap kemenczébe vettetik, így ruházza az isten; mennyivel inkább titeket, ti kicsinyhitűek!”

 

zsoltárok 145:10-11 „dicsér téged, uram minden teremtményed és áldanak téged a te kegyeltjeid. országodnak dicsőségéről szólnak, és a te hatalmadat beszélik.”

 

zsoltárok 104:31 „legyen az úrnak dicsőség örökké; örvendezzen az úr az ő teremtményeiben”

2 komment

Címkék: virág teremtmény dícséret


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr582757068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit70 · http://janos738.blogspot.com/ 2011.03.21. 18:39:41

Na most aztán te is csinálhatsz egy további kiállítást :).
Némelyiket átlátszó kaspóban kell tartani, hogy a gyökere is kapjon fényt.

sterretje · www.gportal.hu/alekszatim 2011.03.22. 08:01:48

@Judit70: tudom, van olyan is, amelynek a gyökere már fél méterre elhagyta a kaspót, tehát úgy néz ki, mint egy polip... :D várlak a kiállításomra ;)
süti beállítások módosítása