myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2010.09.09. 09:00 sterretje

a biblia azt mondja: aludj többet! :P ;)

a mai igében olvastam az alábbiakat:

„a betegség, a stressz, a családi problémák, a munkahelyi követelmények stb. megfosztanak minket az alvástól. ha pedig folyamatosan alacsony töltöttséggel működünk, az megmutatkozik a viselkedésünkön, a kapcsolatainkon és a teljesítményünkön. a biblia azt mondja:

1) „hiába keltek korán, és feküsztök későn: fáradsággal szerzett kenyeret esztek. de akit az úr szeret, annak álmában is ad eleget.”

2) „békében fekszem le, és el is alszom, mert csak te adod meg, uram, hogy biztonságban élhessek!” (zsoltárok 4:9).

3) „ha lefekszel, nem rettensz fel, hanem fekszel, és édesen alszol” (példabeszédek 3:24).

az alvás a bizalom cselekedete: amikor aludni mész, a világ isten kezében van, nem a tiédben. és elég jól működik akkor is, ha nem vagy ébren, hogy irányítsd a dolgokat. amikor holnap reggel felébredsz, akkor isten – éppúgy, ahogy izráelnek friss mannát adott – megadja neked a kegyelmet, amire szükséged van.”

zsoltárok 127:2 „hiába keltek korán, és feküsztök későn: fáradsággal szerzett kenyeret esztek. de akit az úr szeret, annak álmában is ad eleget.”

Szólj hozzá!

Címkék: alvás


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr362282170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása