myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.09.10. 23:26 sterretje

szülinap

ma volt a szülinapom. a harmadik. :) három évvel ezelőtt merítkeztem be angliában. az ott töltött kilenc hónap alatt ismertem meg jézust, isten életemre vonatkozó tervét. azt, hogy "úgy szerette isten a világot, hogy az ő egyszülött fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen". örök életem lett a mennyben. és ezzel a földi is gyökeres fordulatot vett. megnyugodtam. megtisztultam. megváltoztam.

három hónap itthonlét után, kétezerhat szeptember negyedikén utaztam vissza a szigetre, hogy átvegyem a lutoni egyetemen (vért verejtékezve) szerzett diplomámat. egészen tizedikéig maradtam, hogy végiglátogassam hittestvéreimet, yvettet, a lányt, aki először gyülekezetbe hívott, benjamint, a házicsoportunk vezetőjét, howardot, az egyetemi lelkészt, aki példájával sokat adott, sokat formált jellememen. kérdezték, nem maradnék-e még egy hetet, amikor is a hope church megtartja hivatalos bemerítését. mondtam, maradnék, de tizedikére szól a repjegyem. erre megszervezték a "külön bejáratú" bemerítkezésemet. azon a vasárnapon száz ember előtt mondtam el, milyen hatalmas munkát végzett el bennem isten. megköszöntem nekik, hogy, nem tudva bár, de sokat segítettek, követendő példák voltak. a bemerítésre simon kertjében került sor, egy hatalmas jacuzziban. :) elmondhatatlan élmény volt. annak ellenére, hogy víziszonyom van. a víz alatt kinyitottam a szemem, és lassított felvételként láttam, ahogy összecsukódik felettem a víz, és a kék ég várja, hogy egy új nő jöjjön ki az "eltemetett" helyett. sosem fogom elfelejteni.

és ma, három évvel később itthon ülök a nappaliban, és éppen hogy befejeztem a biblia olvasását. január elsején (azt hiszem, december harmincegyedikén éjjel) kezdtem el olvasni, és a "lelki születésnapomon" fejeztem be. megtérésem után is elkezdtem ugyan, de nem jutottam a végére. szerintem nem véletlenül. csak most érkezett el az idő, hogy minden betűre nyitott legyek, mindenre legyen hitem, és az egészet "egybe" lássam. felemelő érzés elolvasni a biblia összes betűjét, minden mondatát. sok bibliai könyvet korábban még sosem olvastam el, de rosszul is tettem, mert nagy kincseket találtam bennük. hálás vagyok istennek szavaiért. és azért, hogy találkozhattam vele. gazdag vagyok és boldog.

példabeszédek 10:22 "az úrnak áldása, az gazdagít meg"

zsoltárok 32:1 "boldog az, a kinek hamissága megbocsáttatott, vétke elfedeztetett."

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr591374210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iri-aldasszomj 2009.09.11. 09:57:37

Igen micsoda kegyelem ,hogy az Ur irgalma megnyilvanult ily hatalmasan eletunkben.Csodasan dolgozik az Ur!

e-lisa 2009.09.17. 14:12:32

Isten erősítsen, ne tántorodjatok el az ő útjáról.

jövő szombaton nálunk is keresztség lesz. még vennem kell ajándékba könyvet az imádkozásról. az első legfontosabb. ha megvan a mennyei kapcsolat, a figyelem is arra összpontosul, ami fontos.

Isten áldjon meg!
süti beállítások módosítása