myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.07.19. 19:46 sterretje

viharos esküvő

esküvőre voltunk hivatalosak: réka barátnőm és vőlegénye, gábor összeházasodtak. a következő négy hétben három esküvőre is megyünk, ez volt a sorozatban az első. :) épp, hogy megérkeztünk, nagyon nagy vihar, rettenetes szél kerekedett, szakadt az eső. a menyasszony és a vőlegény megúszta, de sokan eláztak. útban a mulatozás helyszínére ámuldoztunk a kettétört fák, felborított tárgyak látványától, a hegyen lévő étteremből pedig nem csodás budapesti panoráma, hanem valami nyomasztó, sötét köd lesett be az ablakon. másnap ketten is, egymástól függetlenül „rettenetes, csúnya vihar”-ként festették le a történteket. a tévé két halottról, és milliós károkról számolt be.

de ne legyünk meglepve ezen sem. a biblia tökéletes pontossággal ír arról, mi vár ránk, mi vár a földre. sokan félnek szembesülni ezzel, de tény: a világnak vége lesz. magunknak köszönhetjük, hisz nem engedelmeskedtünk istennek, ésszerű, minket szolgáló parancsainak, így szép lassan megemésztettük magunkat, áldásainkat, életterünket.

a biblia arról ír, hogy ezek a természeti katasztrófák egyre gyakoribbak lesznek, egyfajta vajúdása ez a világnak: a fájdalmak egyre nőnek, szaporodnak. míg húsz éve nyoma sem volt a nyári szeszélyességnek, tornádóhoz közeli szeleknek, ma már ez csaknem megszokott. és ez csak rosszabb lesz.

ilyen videókat láthatunk a neten a viharokról:

 
 
 
a bibliában efféléket írnak erről az időszakról (amelyből csak egy kimenekedés van, ha hiszünk jézusban, mert akik hisznek, megmenekülnek, akik megtagadnak, elvesznek):
 
márk 13:24-27 „azokban a napokban, azután a nyomorúság után, a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és az ég csillagai lehullanak, és az egekben levő hatalmasságok megrendülnek. és akkor meglátják az embernek fiát eljőni felhőkben nagy hatalommal és dicsőséggel. és akkor elküldi az az õ angyalait, és egybegyűjti az õ választottait a négy szelek felől, a föld végső határától az ég végső határáig.”
 
lukács 21:9-11 „és mikor hallotok háborúkról és zendülésekről, meg ne félemljetek; mert ezeknek meg kell lenni előbb, de nem jő mindjárt a vég. nemzet nemzet ellen támad, és ország ország ellen; és minden felé nagy földindulások lesznek, és éhségek és döghalálok; és rettegtetések és nagy jelek lesznek az égből.”
 
lukács 21:25-27 „és lesznek jelek a napban, holdban és csillagokban; és a földön pogányok szorongása a kétség miatt, mikor a tenger és a hab zúgni fog, mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, a mik e föld kerekségére következnek: mert az egek erősségei megrendülnek.
 
és akkor meglátják az embernek fiát eljőni a felhőben, hatalommal és nagy dicsőséggel."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr621255198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása