myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.05.07. 10:06 sterretje

"várlak a shopping center tetején! üdv: jézus"

karácsonyra elláttam családomat keresztény ajándékokkal: az uncsitesóm pintér béla cd-t kapott (nem mondom, hogy jobban örült neki, mint az enya cd-nek, de majd idővel…), másik uncsitesóm a „határok a párkeresésben” című könyvvel lett gazdagabb, és odaadtuk a „házasság öt szeretetnyelvét” is. édesapámnak készítettem egy „apalemezt”, melyen szintén felcsendül egy-két keresztény muzsika, és felolvasom neki max lucado: „értékes vagy” című meséjét is. azóta rendszeresen ezt a cd-t hallgatja az autóban. sokszor felhív, és csak azt kérdezi: „ugye, én jó foltmanó vagyok?” anyukám is megjegyezte, hogy de kár, hogy gyerekkorunkban még nem voltak ilyen aranyos, tanulságos mesék (most mondjam el neki, hogy de bizony, voltak?).

 

az emberek ki vannak éhezve istenre, a tiszta, életigenlő dalokra, mesékre, könyvekre. csak valahogy nem jutnak el hozzájuk. ezért örülök minden olyan kezdeményezésnek, amely elérhetővé teszi ezeket a kincseket: ingyen, bárki számára, elkerülhetetlenül. például a soul & gospel fesztivál, mely 2009. május 30-31-án lesz a westend tetőkertjén. az ingyenes koncertsorozat a város szívében lesz, egy nyüzsgő bevásárlóközpont tetején: nehéz lesz nem észrevenni. aki eljön, élettel teli, reményt keltő, mai, modern dalokat hallhat. dúdolhatja napokig, hetekig, és a hit talán egyszer felváltja a szívében a reménytelenséget, a céltalanságot, a bűnöket és bánatot. legyen így.

 

2009. május 30., szombat, 17:00-22:00

 

joy gospel music (h) - kb. 17:00

joany & more gospel (nl) - kb. 18:00

planetshakers (aus) - kb. 20:00

a 2009-es soul & gospel fesztivál egyik kiemelkedő nemzetközi sztárvendége az ausztrál planetshakers lesz. a méltán híres együttes a hillsonghoz hasonlóan dalok tucatjait szerezte, melyek nemcsak a déli kontinensen, hanem az egész világon ismertté váltak. a csapat a fesztivál első napjának főzenekara lesz a westend tetőkerten.

 

2009. május 31., vasárnap, 17:00-22:00

 

golgota gospel kórus (h) - kb. 17:00

pintér béla (h) - kb. 18:00

bpa gospel team (h) - kb. 19:00

parachute band (nz) - kb. 20:00

a parachute band új-zéland vezető dicsőítő zenekara, akik a világ minden táján koncerteznek. az együtes az ausztrál hillsong united frissességével és modernségével, ugyanakkor mély lelki tartalmával kívánja megszólítani a fiatal generációkat.

 

www.ezazanap.hu

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr821107647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása