myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.04.07. 14:30 sterretje

ne dőlj be!

"jézust egy csapat feldühödött nyúl nyírta ki!"

"aztán egy hatalmas csokitojás alakú sírba temették, ő meg kiette magát belőle!"

ne dőlj be a tigrisfejű nyusziknak, a hímes tojásnak, a locsolóknak, a plázák kínálatának.

húsvétkor azt ünnepeljük, hogy az ember az örök bűnből, betegségből és szellemi korlátaiból kimenekülést nyert azzal, hogy jézus meghalt értünk, sőt "feltámasztotta magát", azaz győzött a halál felett, így joga, ereje és hatalma van arra, hogy majdnan minket is feltámasszon a halálból. ezt ünnepeljük húsvétkor.

máté 28:1-6 "szombat végén pedig, a hét első napjára virradólag, kiméne mária magdaléna és a másik mária, hogy megnézzék a sírt. és ímé nagy földindulás lőn; mert az úrnak angyala leszállván a mennyből, és oda menvén, elhengeríté a követ a sír szájáról, és reá üle arra. a tekintete pedig olyan volt, mint a villámlás, és a ruhája fehér, mint a hó. az őrizõk pedig tőle való féltökben megrettenének, és olyanokká lőnek mint a holtak. az angyal pedig megszólalván, monda az asszonyoknak: ti ne féljetek; mert tudom, hogy a megfeszített jézust keresitek.

nincsen itt, mert feltámadott, amint megmondotta volt."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr541051829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása