myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.02.25. 16:30 sterretje

elkezdődött

ma reggel elkezdődött a negyven napos böjt (www.40nap.org). a csatlakozók húsvétig nem esznek húst, s alkoholt sem isznak, nem dőzsölnek, de elmélyülnek, és istennel lesznek. sokan vállalják, hogy földi testük kívánságáról lemondva, főleg lélekben táplálkoznak, hogy találkozhassanak istennel, és megérthessék jézus szenvedéseit, amelyet húsvét előtt értünk vállalt.

 

lehetett tudni, hogy ezt az elmélyülést a sátán nem fogja jó szemmel nézni. éjjel a fájdalom ébresztett fel, amelyet férjem imája enyhített. reggelre meghalt a nagybátyám, akinek pár napja elmondtam szívem titkát: az evangéliumot, azt, hogy jézus szereti őt, és, hogy nincs egyedül. külön fáj, hogy ezt a halálhírt egy születésnapi bulit lefújó kör-emailből kellett megtudnom:

 

„évi nagybátyja fél éves betegeskedés után ma reggelre meghalt. a betegség megmutatkozott jelei ellenére mindenki bizakodó volt - legalábbis senki sem mert a legrosszabbra gondolni, így a bekövetkezett tragédia az egész családot megrázta.”

 

tudom, hogy most sírnom kellene. de boldog vagyok, és áldom az egek urát, hogy arra indított, mondjam el neki a jó hírt, a jézusról szólót, a mindent megváltoztatót. azt, hogy ezzel mit kezdett a látszólagos elutasítás után, nem tudjuk. az emberélet utolsó tíz másodpercében történteket senki sem ismeri.

 

2 timóteus 4:1-5 „kérlek azért az isten és krisztus jézus színe előtt, a ki ítélni fog élőket és holtakat az ő eljövetelekor és az ő országában. hirdesd az ígét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és tanítással.”

 

zsidók 9:27-28 „és miképpen elvégezett dolog, hogy az emberek egyszer meghaljanak, azután az ítélet: azonképpen krisztus is egyszer megáldoztatván sokak bűneinek eltörlése végett, másodszor bűn nélkül jelen meg azoknak, a kik őt várják üdvösségükre.”

 

ézsaiás 25:8 „elveszti a halált örökre, és letörli az úr isten a könnyhullatást minden orcáról.”

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr63965549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása