myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.11.06. 10:01 sterretje

temetés

ma lesz a kolléganőm férjének temetése. azt mesélte, fél, hogy ő maga összeomlik, és, hogy a hat gyereke közül a kisebbek talán ekkor értik majd meg, hogy… hiszen a legkisebb még pár napja megkérdezte, mikor jön haza apa. és, bár én is jól tudom az igazságot, hogy hova mennek azok a hívők, akik erről a földről el… azért én is félek a mai délutántól, az érzésektől, a fájdalomtól, a könnyektől. noha megíratott:

 

1 thesszalonika 4:13-18 "nem akarom továbbá, atyámfiai, hogy tudatlanságban legyetek azok felől, akik elaludtak, hogy ne bánkódjatok, mint a többiek, a kiknek nincsen reménységük. mert ha hisszük, hogy jézus meghalt és feltámadott, azonképpen az isten is előhozza azokat, akik elaludtak, a jézus által ő vele együtt. mert ezt mondjuk néktek az úr szavával, hogy mi, akik élünk, a kik megmaradunk az úr eljöveteléig, éppen nem előzzük meg azokat, akik elaludtak. mert maga az úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először, akik meghaltak volt a krisztusban; azután mi, a kik élünk, a kik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az úr elébe a levegőbe; és ekképpen

 

mindenkor az úrral leszünk. annakokáért vígasztaljátok egymást e beszédekkel.”

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr19753477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása