myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.05.28. 09:33 sterretje

légyott

még jegyesként határoztuk el édes drágámmal, hogy amint összeházasodunk, elkezdünk kis fészkünkben házicsoportot tartani. ketten voltak az elsőn, egy srác a másodikon... de azért nem adjuk fel. :) az egyiken azt mondta egy srác, milyen jó, hogy vannak olyanok, akik mások bajaival is tudnak foglalkozni, neki épp elég a saját problémája. ezzel én is egyetértettem. vannak extrém módon terhelhető emberek, akiknek hatalmas szíve van és tehetsége, hogy úgy vígasztaljanak itt a földön, ahogy talán csak isten tud majd a mennyekben.

ma olvastam a villamoson ezzel kapcsolatban valamit. "a legszeretetteljesebb dolog, amit tehetünk valakivel, akit fájdalom ért, hogy megosztjuk vele a fájdalmát; hogy "ott vagyunk", még, ha semmi mást nem tudunk is felajánlani a jelenlétünkön kívül, még ha az, hogy ott vagyunk, számunkra is fájdalmas. isten megvigasztal minket minden bajban, hogy mi is megvigasztalhassunk másokat, akik bajban vannak, azzal a vigasztalással, amit mi magunk is istentől kaptunk. a lelki gyógyulás leggyorsabb és legbiztosabb útja, ha elfordítjuk magunkról a figyelmet, és másokon segítünk. ha túllépünk saját fájdalmainkon, hogy segíthessünk másokon, ez nekünk is gyógyulást, beteljesülést ad. ma kérd istent arra, hogy légy érzékenyebb a körülötted lévők szükségeire és fájdalmára. és ha válaszol imádra, és eléd hoz valakit, ne légy annyira elfoglalt, hogy ne érdekeljen. egyszóval: légy ott!"

2 korinthus 1:4 "aki megvígasztal minket minden nyomorúságunkban, hogy mi is megvígasztalhassunk bármely nyomorúságba esteket azzal a vígasztalással, a mellyel isten vígasztal minket."

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr40491333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holo · http://hologramember.hu 2008.05.28. 12:28:11

Így van azt adhatjuk, amit kaptunk. És milyen jó, hogy kaphatjuk! :)
Tetszik az oldalad.
süti beállítások módosítása