myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.05.06. 16:56 sterretje

étolaj az ajtófélfán

szerdán lakásavatóra mentünk. ez volt az első esemény, melyre házaspárként voltunk hivatalosak. angliában barátkoztam össze azzal a lánnyal, akinek most a lakását „ünnepeltük”. egy órán belül amerikai és magyar fiatalokkal telt meg a kis szoba. volt ott két fiatal is, akik pár hónapon belül menyegzőt ülnek, na, velük mind a 20 napunk bölcsességét megosztottuk. :) miután megismerkedtünk, imádkozni kezdtünk a lakásért, az egész házért és a benne lakókért. kintről vad veszekedés zaja szűrődött be. van min változtatni... aztán az egyik amerikai hölgy fogta az étolajat (addig nem tudtam, miért árválkodik ott a finomságokkal megrakott asztalon), és megkente az ajtófélfát, és felolvasta a bibliából azt a részt, ahol ezt először megteszik:

2 mózes 30: 25,26,29 „és csinálj abból szent kenetnek olaját, és kend meg azzal a gyülekezet sátorát és a bizonyság ládáját. így szenteld meg azokat, hogy szentségek szentségévé legyenek:

valami illeti azokat, szent legyen.”

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr62456916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilelijah 2010.11.15. 10:34:04

Nekem is van étolajas sztorim! :)
Egyik imaalkalmon a pásztorunk mondta, hogy aki beteg és szeretné, megkenjük olajjal és imádkozunk érte... Olyan furcsa volt, végigvihogtuk az egészet, de közben meg a torkukban kalapált a szívünk...
süti beállítások módosítása