myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.02.22. 08:48 sterretje

közvilágítás

a múlt vasárnapi tanítás még mindig itt zakatol bennem:

ne a sötétséget szidd, oltsd fel a lámpát.

ne állj be a hazánkat/politikát/divatot/mai fiatalokat/férfiakat/nőket/oktatási rendszert szidalmazók közé. a negatív érzelmek, ócsárolás, puffogás "árt a bőrnek". is. és jobb sem lesz tőle semmi. inkább oltsd fel a lámpát. légy te a fény a munkahelyeden, otthon, a gyülekezetben, a postán (azzal, hogy türelmesen sorban állsz, már "kilógsz a sorból").

ezt írja az ige:

róma 1:29-32 "akik teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, írigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölcscsel, súsárlók, rágalmazók, istengyűlölők, dölyfösek, kevélyek, dicsekedők, rosszban mesterkedők, szüleiknek engedetlenek, balgatagok, összeférhetetlenek, szeretet nélkül valók, engesztelhetetlenek, irgalmatlanok. akik ilyeneket cselekesznek, méltók a halálra."


ha ez ebben a pillanatban életbe lépne, tán mindenki meghalna. még jó, hogy van (pintér béla szavaival élve):

kegyelem -isten csodás találmánya.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr89349446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása