myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.02.01. 15:20 sterretje

házasság hete

egy hír (ilyen se volt sűrűn a blogomban). :)

2008. február 8–14.
az evangéliumi aliansz kezdeményezésével kerül sor a házasság hete – magyarország 2008 rendezvénysorozatra.

a sorozat célja, hogy bálint napon és az azt megelőző héten a házasság intézményének fontosságát soha nem látott összefogással, közösen hangsúlyozzák a keresztények, megszólítva környezetüket és a média lehetőségeit is igénybe véve beszéljenek a házasság szépségéről, a családban betöltött szerepének nélkülözhetetlenségéről és hitünk szerint istentől rendelt voltáról.

február 11–13-én, hétfőtől szerdáig esténként 18 órától dr. pálhegyi ferenc tart előadássorozatot a házasságról a magyarországi ökumenikus tanács épületében, amire minden jegyespárt és házaspárt szeretettel várnak.

február 14-én, bálint napján meghirdetik a nyitott templomok napját, melyhez minden helyi gyülekezet csatlakozhat oly módon, hogy ezen a napon lehetőséget biztosít bárki számára házassági fogadalmának megerősítésére illetve lelkipásztori áldás kérésére. ezen a napon ünnepélyes keretek között 40 évi közös élet után levente péter és döbrentey ildikó is megújítja házassági fogadalmát a deák téri evangélikus nagytemplomban.

www.hazassaghete.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr51321028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása