myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.10.24. 13:29 sterretje

jézus a leánybúcsún

tegnap megvilágosodtam, hehehe, és elhatároztam, hogy egy fergeteges leánybúcsút szervezek. minden barátnémat meghívom majd, főleg azokat, akik ismertek megtérésem előtt is.

nem adok nekik piát. tinci-tánci sem lesz majd. sőt azt sem várom meg, amíg a tortából előugrasztanak egy jóképű meztelen férfit. inkább én mutatok be nekik egyet: egy lemeztelenített, szegecses bőrbe öltözött, intelligens, hatalommal rendelkező, gazdag, jólelkű srácot, aki megváltoztatta az egész életemet. jézus krisztusról fogok nekik beszélni.

egy evangelizációs leánybúcsút tervezek, igen. elmondom nekik, milyen lányt búcsúztattam el önmagam személyében, amikor jézus égi és édes drágám földi menyasszonya lettem.

aki bújt, aki nem, gyertek.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr62205903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása