myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.10.12. 08:08 sterretje

"kegyelem" plasztikai sebészet

a "kegyelem" plasztikai sebészet forradalmian új arcplasztikai módszerrel állt elő. a neve: megtérés jézushoz. ezt műtéti beavatkozás nélkül végzik, az eredmény tartós, hegesedés nélküli, és ami a legfontosabb, ingyenes. válassza ön is a minőséget.


megtérés előtt                 megtérés után

megtérés. a mosolyod is új lehet.

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr38194013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PIPboy2000 2007.10.12. 13:38:16

a műtét előtt szerintem jobban nézett ki. igen fényes a homloka meg vörös az orra, kéne menni detoxba.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2007.10.12. 13:44:36

és akkor őt még nem is kezelték túl

a vidám vasárnapban volt/van egy csávó, akinek nagyon ott ragadt az arcán a mosoly (ha esetleg egyszerűen csak szellemi fogyatékos, akkor vissza az egész), a zenekar tagja, és elég szarul néz ki

Zoli 2007.10.12. 14:29:22

Megdöbbennétek, ha tudnátok a vidámvasárnapban éneklők egy része milyen mélyről jött oda... pl Balogh Feri. És most minimum 10 évvel fiatalabbnak néz ki, és az Urat dícséri :) Vagy vegyük csak például Pajor Tamást.
Dereck Prince amikor magyarországon járt 84 éves volt, és úgy prédikált, mint egyesek 60 évesen se. :)
Ezt úgyis csak az értheti meg, aki ott van, és látja ezeket az embereket, és magán is tapasztalja. Szinte hihetetlen, hogy az ember képes pár nappal a megtérés után eldobni végleg a cigareta, alkohol és egyéb szenvedélyeit. Ezek csak apró, de látható bizonyságok. Ami "belül" történik az mégnagyobb, és nem szemmel látható. Amikor megbékélsz az ellened vétkezőkkel, nem húzod fel magad a dugóban, vagy a szőkenő-sofőrön, hanem áldod az Urat azért, hogy ma is autóba ülhettél, és a dugó tökéletes alkalom 1-2 rövid imára. :) Utánna tényleg megkönnyebbülsz, és mosolyogva tántorogsz be dolgozni. No, bocsássatok meg, hogy elszaladt velem kicsit a ló :)

Zoli 2007.10.12. 15:11:51

Kedves PIP!

Tök jó ez a cikk :) Leírja, hogy megtért Tamás, normális, Istent dicsőítő (egyes embereknek nem tetsző) dolgokról ír, dícséretek fordít (pl Hillsong), és a drogról is leszokott igen könnyedén. Ja, és hogy majdnem belehalt a drogba, és ennek ellenére mindig él, megtisztultan :) Hogy ez egy-egy embernek nem tetszik, és ez látszik a cikkből, no az már az Ő magánügye, a tényeken (amit a cikk írója is leírt) ez nem változtat. Én nem sajnálom egy punk banda "tökremenetelét", mert ezáltal (valószínű nem is egy) lélek megmenekült a halálból.

Hállelúja :)

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.10.13. 04:25:15

Egy üveg vörös és egy vicces cigi csodákat tesz. Amúgy ennek a posztnak eléggé TV Shop íze van. Előtte, utána...

de oksa. akkor hasonlítsuk össze a hitgyüli előtti és a hitgyülis Pajor-szövegeket is.

Kereso75 · http://kereses.blog.hu 2007.10.15. 10:16:12

Hasonlítsuk.
pl azért a
"A kredenc már ócska, a fiókja zsanéros,
Fölötte poszter, rio de janeiros"
rím, szerintem elég ütős
:o)

Szóval még mindig tud írni...

katka 2007.10.15. 11:48:29

ekkora butaságot! az előttem lévő hozzászólásból is csak úgy süt a butaság!! a második képen az elsőhöz képest legalább egy tizest letagadhatna Timi!!
süti beállítások módosítása