myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.07.24. 12:38 sterretje

the very first

hellosziaszevasz!


ez az első blogbejegyzésem. assetom, mi az a blog, de már látom benne a lehetőséget: beszélhetek a hitemről, jézusról, arról, aki másfél éve drasztikusan megváltoztatta egész életemet. pár hét leforgása alatt mások lettek a színek, az illatok, a közlekedési lámpák, s azóta másképpen süt még a nap is. vele megváltozott minden.
mindenről ő jut eszembe. rendezhetünk versenyt is: tuti 2 perc alatt eljutok a cipőfűzőztől, a cézársalátától, a plüssmacitól, vagy akár a blogtól jézusig. ettől függetlenül az elmúlt másfél évben sok mindenen keresztülmentem. rossz dolgokon is.  tragédiákon. megmagyarázhatatlan dolgokon. ezekről is simán fogok írni, nem leszek szívbajos, képmutató, álszent. ígérem...

jános 17:15 írja: "nem azt kérem, hogy vedd ki őket e világból, hanem hogy őrizd meg őket a gonosztól."


nem akarok elbújni a világ elől, és egy kolostorban mormolni az imákat. helyette itt vagyok, hogy beszéljek RÓLA. gyűlölködők, ateisták finoman alázzanak, bántódékony vagyok. :)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr62124276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oroszi László 2007.07.26. 12:48:54

Szia Timea!


Nagyon jó,hogy ezt az oldalt megnyitottad!

Én bátorítalak erre,hogy irj minnél többet Jézusról!

Én hiszem ha ezt az oldalt egy ember elolvassa nagyobb betekintést fog nyerni Isten országába,és közelebb fog kerülni hozzá!

Mi is mégnagyobb erőt meríthetünk azokból a dolgokból amik veled törtnnek! Ezek a dolgok mégnagyobb hatással lehessenek ránk is,meg a világi emberek számára!


Az Úr adjon neked erőt,és bátorítson téged,hogy minnél több dolgot mutathass be Jézusról az emberek felé!


AZ ÚR GAZDAG ÁLDÁSA SZÁLLJON LE RÁD A JÉZUS HATALMAS NEVÉBEN! AMEN!
süti beállítások módosítása