myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2012.09.21. 23:08 sterretje

a láng meg nem perzsel

meg vagyok fázva. nem kicsit. harmadik napja kúrálom magam isten kreatív gyógyszereivel, a rózsateától a levendulamézen át az eukaliptuszos inhalálásig, a fokhagymán és citromon át a százszázalékos narancsitalig. ma nehéz fejjel, vacogva döcögtem haza a munkahelyemről, gondoltam, fürdöm egyet, és bedőlök az ágyikóba. bekapcsoltam hát a villanypárnát, bedugtam a takaró alá, és elmentem a fürdőszobába. visszatérve az alábbi kép fogadott... kiégett a lepedő, a matrac, a takaró, a ma ajándékba kapott sópárnám... de én megmenekültem. tegnap éjjel még ezen a villanypárnán aludtam. 

kiégett_ágyunk.jpg

2 komment

Címkék: tűz ágy lángok villanypárna


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr774795100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boga Vanda 2012.09.29. 22:13:39

Szia Timi! Mondjuk én frankón belelátok egy koponyát abba az égésbe....Nagyon örülök, hogy nem történt a sópárnánál nagyobb veszteség. Vanda

sterretje · www.gportal.hu/alekszatim 2012.10.01. 08:43:52

@zalnkbab: Szia, Vanda! Érdekes, egy ismerősöm ugyanezt mondta/írta a fb-n. Hát, nem tudom... de az biztos, hogy sokkoló élmény volt. Nem is gondolja az ember normál esetben, hogy ilyen veszélyforrások veszik körül.
süti beállítások módosítása